info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.4747
Dolar Satış
:
32.5332
Euro Alış
:
34.8231
Euro Satış
:
34.8859
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Rekolte Beyannamesi İçin Son Gün 15 Temmuz

Tekirdağ’ın Çerkezköy ilçesi Yağlı Tohumlar Kooperatifi Yönetim Kurulu Başkanı Nafis Ünal, 2014 yılı rekolte beyanname verme süresinin 15 Temmuz’da sona ereceğini kaydetti.

Başkan Nafis Ünal, bu yıl beklenen yağışların zamanında yağdığını ve bu nedenle ayçiceğine yağışların çok iyi geldiğini belirtti. Başkan Ünal, "Son günlerde yağan sağanak yağışlar ayçiçeğine çok yararlı oldu. Önceki yıllara göre yağışlar nedeniyle rekoltenin daha fazla olacağı yönünde beklentilerimiz var. Yağışların tam zamanında yağması çiftçiler için çok iyi oldu. Geçen yıl bu kadar yağış yoktu. Bu son yağan yağışlar ayçiceği için yeterlidir. Çiçek verene kadar kendini rahatlıkla besler, kurumaz. Hiç yağış olmasa da yine de iyi ürün alırız. Ama ileride azda olsa yağış olma ihtimali fazla" dedi. 
 
REKOLTE BEYANNAMESİ VERME SÜRESİ 15 TEMMUZ SON GÜN 
 
Ünal, 2014 yılı rekolte beyannamesi verme süresinin 15 Temmuz’da sona ereceğini belirterek, kooperatif ortaklarının bu tarihe kadar beyannamelerini kooperatife vermesi gerektiğini söyledi. Başkan Ünal, "2014 yılı rekolte beyannamelerini kooperatif ortaklarımızın 15 Temmuz Salı günü mesai bitimine kadar beyannamelerini kooperatife vermeleri gerekmektedir. Bu tarihten sonra rekolte beyannameleri alınmayacak. Bu nedenle kooperatif ortaklarımızı bu konuda uyarıyoruz. Bu konuda ortaklarımız hassasiyet göstermelidir" ifadelerini kaydetti.