info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.4742
Dolar Satış
:
32.5327
Euro Alış
:
34.7084
Euro Satış
:
34.7710
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Rodosto Konakları Yeni Etap Projesi Tanıtımları Hızla Devam Ediyor

Bahar Işıl İnşaat Rodosto Konakları Yeni Etap Projesinde Kaliteden Asla Taviz Vermediklerini Belirtti

BAHAR ve IŞIL İnşaat Marka Değerleri, faaliyet gösterdiğimiz sektörlerde, birlikte çalıştığımız müşterilerimize ve iş ortaklarımıza kattıklarımızla birlikte; koruduklarımız, geliştirdiklerimiz ve yeniden yarattıklarımız aracılığıyla toplumumuza kattığımız değerlerin bütünüdür.
 
1983 yılında faaliyete başlayan Bahar ve Işıl İnşaat Ltd. Şti. özgün karakteri ile kalite ve estetiği ön planda tutuyor. 
Kendini sürekli revize eden uzman kadrosu, deneyimli mimarları, her ayrıntısı titizlikle tasarlanmış projeleri ile sektöre beklentilerin ötesinde prestiji mekanlar kazandırmış, kalitenin adresi olmuştur. 
 
İnşa ettiği projelerinde gerek konut gerekse iş sahalarında bugün insan hayatına değer katacak yarın için yatırım olacak ayrıntılar gözden kaçmamış konum ve gelecek analizi en ince detayına kadar projelerine katılmış müşteri memnuniyeti her zaman ön planda tutulmuştur. 
 
İnşaatın yanı sıra grup; tekstil, enerji, ithalat ve ihracat gibi farklı alanlarda da aynı uzmanlıkla hizmet vermiş sağladığı uzmanlıkla hizmet vermiş sağladığı istihdamlar ile ülke ekonomisine değer katmıştır. 
 
Bahar ve Işıl İnşaat Ltd.Şti. 1983 yılında benimsediği yenilikçilik ilkesi ile hizmetlerin kaliteden ödün vermeden geleceği hedef alarak sürdürüyor.
 
RODOSTO KONAKLARI YENİ ETAP
Rodosto Konaklarının Ayrıcalıklı Dünyasında Yeriniz Hazır
Binalarımız 5 katlı olup, her katta 2 daire bulunmaktadır. Kapalı otoparklarımız bodrum kattaki her bloğun altında olup, asansör ve merdivene ulaşım vardır. 
 
1. Etabı tamamlanmış olan Rodosto Konakları, 2. Etabında 11 blok bulunmakta ve toplam 163 daireden oluşmaktadır. Dairelerde klima, ankastre ocak, davlumbaz, bulaşık makinası ve fırın gibi beyaz eşyalar bulunmaktadır. Daire içersinde bulunan mutfak dolabı, portmanto ve banyo dolabı 1. sınıf malzemeden yapılmatkadır. 
 
Dairelerin neredeyse tamamında soyunma odası ve ebeveyn banyosu bulunmaktadır. Seramik ve vitrifiye malzemelerinin modern ve birinci sınıf olmasına özen gösterilmiştir. Daireler konumlandırılırken deniz manzarası dikkate alınmış ve dairelere deniz manzaralı balkonlar yapılmıştır. 
 
Farklı büyüklüklerde 4+1,3+1,2+1 ve 1+1 daireler projemizde mevcuttur.