info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.4747
Dolar Satış
:
32.5332
Euro Alış
:
34.8231
Euro Satış
:
34.8859
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Sahte MİT çi Son İşinde Yakayı Ele Verdi

Son günlerde Tekirdağ ve civarında dolandırıcılık olayları arttığı görülmektedir. İl Jandarma komutanlığı ekiplerinin, kendisini MİT mensubu ve istihbaratçı astsubay olarak tanıtan ve sahte isim kullanan Recep G. (36) Tekirdağ Kumbağ beldesinde İsmail İ. İsimli vatandaşın 2.500 TL’sini dolandırdıktan sonra yakalandı.

Son günlerde Tekirdağ ve civarında dolandırıcılık olayları arttığı görülmektedir. İl Jandarma komutanlığı ekiplerinin, kendisini MİT mensubu ve istihbaratçı astsubay olarak tanıtan ve sahte isim kullanan Recep G. (36) Tekirdağ Kumbağ beldesinde İsmail İ. İsimli vatandaşın 2.500 TL’sini dolandırdıktan sonra yakalandı. Kumbağ Beldesinde kiralamış olduğu yazlık daire sahibinin kızı ile samimiyet kuran 36 ayrı suçtan aranan Ankara Sincan kapalı cezaevinden firari olarak aranan şahıs, il jandarma komutanlığı ekiplerinin titiz çalışması sonucunda düzenlenen operasyon ile kıskıvrak yakalandı.
Recep G’nin daha önce işlediği birçok dolandırıcılık suçundan arandığı ve cezaevi firarisi olduğu tespit edildi. Şüpheli şahıs, jandarmada alınan ifadesi sonrası cumhuriyet savcılığına sevk edildi. Tekirdağ Nöbetçi cumhuriyet savcılığı tutuklama istemi ile sevk edildiği mahkeme tarafından tutuklanarak kapalı cezaevine gönderildi.