info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.4551
Dolar Satış
:
32.5136
Euro Alış
:
34.6559
Euro Satış
:
34.7183
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Şarköy Kaymakamı Türkdoğan dan Şehit Ailesine Taziye Ziyareti

Tekirdağ ın Şarköy ilçesi Kaymakamı Nuri Ziya Türkdoğan Diyarbakır ın Silvan ilçesi kırsalında teröristlerle çıkan çatışmada şehit olan Askerlerden Jandarma Komando er Gökhan Kaplan ın ailesine taziye ziyaretinde bulundu.

 

Tekirdağ'ın Şarköy ilçesi Kaymakamı Nuri Ziya Türkdoğan Diyarbakır'ın Silvan ilçesi kırsalında teröristlerle çıkan çatışmada şehit olan Askerlerden Jandarma Komando er Gökhan Kaplan'ın ailesine taziye ziyaretinde bulundu. 
 
Kaymakam Türkdoğan, Şarköy'ün Yörgüç köyünde bulunan şehit ailesinin evine yaptığı ziyarette, şehit Annesi Nevin Kaplan ile görüşerek "İnşallah bu son şehidimiz olur" dedi. 
 
Şehit Ailesine başsağlığı dileklerinde bulunanan Kaplan, şunları söyledi: 
 
"Siz şehit ailesisiniz. Oğlunuz bu dünyada da ahirette de mertebelerin ve rütbelerin en yücesine ulaşmıştır. Her zaman yanınızdayız, en ufak bir sıkıntınızda bizi aramayı unutmayın. Oğlunuza en çok benzeyen bir askerimizle size bir Atatürk Portresi yollayacağım. Mavi bereli askerimiz anam ben geldim deyip size portreyi verecek, bende her hangi bir ihtiyacınız olup olmadığını öğrenmek için en az ayda bir kez geleceğim. Her zaman sizin yanınızda olacağım tekrar başınız sağ olsun Cenabı Allah sabır versin" 
 
Kaymakam Türkdoğan ziyarette ayrıca, şehit yakınları ile birlikte bir hatıra fotoğrafı çektirdi.