info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.4747
Dolar Satış
:
32.5332
Euro Alış
:
34.8231
Euro Satış
:
34.8859
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Şarköy’de Taraftar Çeşmesi Sarı Lacivert Renklere Boyandı

Tekirdağ’ın Şarköy ilçesinde 2000 yılından beri şampiyon olan takımın renklerine boyanan çeşme bu yıl 19. şampiyonluğunu kazanan Fenerbahçe’nin renklerine boyandı.

Şarköy Fenerbahçeliler Derneği'nin düzenlediği organizasyonda, Fenerbahçe'nin şampiyonluğunu kutlamak için büyük bayraklar ve davullar eşliğinde kalabalık bir gurup çeşmenin bulunduğu Şarköy Sahildeki Çay bahçesine hareket etti. Taraftar Çeşmesi önüne gelen taraftar gurup Fenerbahçe’nin şampiyonluğunu ilan ettiği Kadıköy’de Şükrü Saraçoğlu Stadında maçtan sonra çalınan Dilber Ay’ın 'Akşama Geleceğim' şarkısı eşliğinde oynadı.
Şarköy Kaymakamı Zekeriya Güney, etkinlikte yaptığı konuşmada, futbolun kardeşlik ve dostluk, sportmenliğin ise çentilmelik olduğunu ifade ederek, "Tabii ki koyu bir Fenerbahçe taraftarı olarak her yıl şampiyon olmak isterim. Bu çeşmeyi de her yıl Sarı Lacivert renklere boyamak isterim. Benim bu yıl Şarköy’de 3. yılım. Fenerbahçe renklerine boyamak bu yıl nasip oldu. 19. şampiyonluğumuzu Kutluyoruz. İnşallah seneye de şampiyon oluruz. 20. şampiyonluğumuzda da çeşmeyi sarı lacivert renklere boyarız" dedi. 
Şarköy Kaymakamı etkinliğe, arkasında Z. Güney yazılı formasıyla 10 yaşındaki oğlu Oğuzhan’la katıldı. Galatasaray taraftarı olan CHP’li Şarköy Belediye Başkanı Süleyman Altınok etkinliğe katılmazken, Fenerbahçeli Şarköy Belediye Başkan Yardımcısı Hüseyin Akkoç ve Trabzonspor taraftarı olan Şarköy Emniyet Müdürü Serdar Kurtoğlu etkinliğe katılarak taraftarlara destek oldu.
Dilber Ay’ın ‘Akşama Geleceğim’ şarkısı eşliğinde boyanan çeşmenin ardından pilav ayran dağıtıldı.