info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.5000
Dolar Satış
:
32.5586
Euro Alış
:
34.6207
Euro Satış
:
34.6830
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Savcıyım Diyerek Sahaya Girdi

Bölgesel Amatör Ligi’nde mücadele eden Tekirdağspor ile Yenibosnaspor arasında oynanan maçta ‘Ankara’da savcıyım’ diyerek içeri giren bir şahıs saha içerisinde yaptığı ilginç hareketlerle dikkat çekti.

Alkollü olduğu tespit edilen şahsın savcı olmadığı ortaya çıktı. 
 
Edinilen bilgiye göre ilginç olay, Tekirdağspor ile Yenibosnaspor arasında Namık Kemal Stadı’nda oynanan karşılaşmada yaşandı. Futbolcuların giriş yaptığı kapıdaki polise ‘Ben Ankara Cumhuriyet Savcısıyım’ diyerek kapıyı açtıran şahıs saha kenarında tribünlere dönerek ilginç davranışlarda bulundu. Yanındaki bir bayanla bir süre taraftarlara tezahürat yaptırmaya çalışan şahsın alkollü olduğu gözlendi.
 
Tekirdağspor Başkanı Orhan Çebi’nin şahsın sahadan çıkarılmasını istemesi üzerine eşi ile saha içerisinde dolaşan şahıs, “Başkanım beni tanımadın mı? Ben savcıyım” dedi.
 
Daha sonra protokolde oturan Vali Yardımcısı Mustafa Masatlı ve AK Parti İl Başkanı Ahmet Kambur’un yanına giden şahıs, kendisini protokole savcı olarak tanıttı. Kimsenin davranışlarına anlam veremediği şahıs daha sonra yanındaki bayanla birlikte sahadan ayrıldı.
 
Polisin yaptığı araştırmada, alkollü şahsın savcı olamadığı kaydedildi.