info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.4742
Dolar Satış
:
32.5327
Euro Alış
:
34.7084
Euro Satış
:
34.7710
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Şehit Binbaşı Serkan Doğan Turnuvası Sona Erdi

Afganistan’ın Kabil şehrinde meydana gelen helikopter kazasında şehit düşen Binbaşı Serkan Doğan anısına bu yıl 3’üncüsü düzenlenen Voleybol Turnuvası şampiyonu Deniz Tarım Takımı oldu.

Muratlı Genç İşadamları Derneği (MUGİAD) sponsorluğunda organize edilen turnuvaya 12 takım katıldı. Başlama vuruşunu Kaymakam Mahmut Hersanlıoğlu’nun gerçekleştirdiği turnuva, Muratlı Atatürk Kapalı Spor Salonu’nda izleyenlerin nefesini kesti.
 
2 grup, 6’şar takımdan oluşan turnuvada, gruplarında ilk 2’ye giren takımlar yarı finale yükseldi. Yarı finalde, A1 Deniz Tarım ile B2 Metem ve A2 Talatpaşa ile B1 Yağmur takımları final için mücadele etti. Yarı final maçlarında galip gelen Yağmur ve Deniz Tarım finale yükselirken, Talatpaşa ile Metem 3.lük mücadelesinde karşılaştı. Metem, Talatpaşa’yı 3-1’le geçerken turnuvayı 3. tamamladı.
 
Final maçında ise Deniz Tarım, Yağmur’u 3-0’la geçerek turnuvanın şampiyonu oldu. 
 
Şampiyona ve turnuvaya katılan takımlara kupa ve plaketleri, Muratlı Kaymakamı Mahmut Hersanlıoğlu ve Belediye Başkanı Nebi Tepe tarafından verildi.
 
Öte yandan, turnuvanın tüm maçlarında hakemlik yaparak başarılı bir grafik çizen Haldun Oğuz’a da plaketi Kaymakam Hersanlıoğlu takdim etti.