info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.4626
Dolar Satış
:
32.5211
Euro Alış
:
34.5266
Euro Satış
:
34.5888
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Sevgililer Günü Çorlu da Kutlandı

14 Şubat Sevgililer Günü tüm dünyada olduğu gibi Çorlu da da çeşitli etkinliklerle kutlandı

Çorlu Belediyesi, Orion AVM ve Çorlu Fm işbirliğiyle çeşitli etkinlikler düzenlendi. Orion AVM'nin ev sahipliğinde gerçekleştirilen etkinlikler, Çorlu Belediyesi el sanatları kursiyerlerinin ürünlerinin yer aldığı serginin açılışıyla başladı. El sanatları sergisinin açılışın Çorlu Belediye Başkanı Ünal Baysan'ın eşi Sevinç Baysan, Çorlu Kaymakamı Ali Dursun'un eşi Mine Dursun, Çorlu Belediye Başkan Yardımcısı Kemaleddin Avcı'nın eşi Hatice Avcı yaptı. Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Nazan Çanakçılı, katılımcılara sergide yer alan ürünler ve kursların çalışmaları hakkında bilgiler verdi.

İki gün süren etkinlik programı boyunca Onur Suzan Dans Gösterisi Latin Amerika ve Modern Dans gösterileri yaptı. Ayrıca Çorlu Belediyesi Keman Kursiyerleri, Özgür Kanat ve Orkestrası, Çorlu Belediyesi Pop Orkestrası, Alan 59, Roy&Feno, Grup Uykusuz ve Dj Borish konserler verdi.

14 Şubat'ta Orion AVM'de 16:00-19:00 saatleri arasında hediyeli yarışmalar, Çorlu Fm Canlı Yayını, dans gösterileri, Ahmet Alp ile 14 dilde aşk şarkıları konseri, Dj Borish'in canlı performansı ile devam edecek. Ayrıca sevgililer gününe özel nikâh töreni düzenlenecek. Sevgililer gününde nikah kıydırmak için başvuran çiftler arasında kura sonucunda belirlenen şanslı bir çiftin nikahını Çorlu Belediye Başkanı Ünal Baysan kıyacak. Bu özel günde dünya evine girecek olan şanslı çifte çeşitli hediyeler verilecek.