info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.5000
Dolar Satış
:
32.5586
Euro Alış
:
34.6207
Euro Satış
:
34.6830
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Solo Türk Nefes Kesti

Tekirdağ Valiliği ve Tekirdağ Belediye Başkanlığı tarafından organize edilen Türk Hava Kuvvetleri Solo Türk’ün gösterisi nefes kesti.

Tekirdağ Valiliği ve Tekirdağ Belediye Başkanlığı tarafından  organize edilen Türk Hava Kuvvetleri Solo Türk’ün gösterisi nefes kesti.
Sahil Dolgu alanında gerçekleştirilen ve Tekirdağ Valisi Ali Yerlikaya, Tugay komutanı Tuğgeneral Ömer Faruk Küçük, Tekirdağ Belediye başkanı Op. Dr. Adem Dalgıç, Belediye Başkan Yardımcısı Av. Nevim Kaçar, bazı bürokratların da izlediği gösteriye vatandaşlar da saatler öncesinden büyük ilgi gösterdi.
Sıcak ve Güneşli havada gerçekleşen gösteri öncesi Halk Oyunları ekipleri Trakya yöresi oyunlar  sundu. Saatler 18:00’i gösterdiğinde nefesler tutuldu ve  Çorlu Havaalanından havalanan Pilot Yüzbaşı Yalın Ahbap yönetimindeki F 16 uçağı Tekirdağ semalarında göründüğünde  heyecan doruk noktaya ulaştı. Türk Pilotunun yaptığı olağanüstü hareketler gösteriyi izleyenler tarafından büyük alkış aldı. Bazı vatandaşların da  gösteriden duygulanarak  gözlerinin yaşardığı görüldü.
Muhteşem gösteri sonrası  konuşan Tekirdağ Belediye Başkanı Adem Dalgıç “Pilotlarımızla  büyük gurur duyduk, çok heyecanlandık. inanılmaz çılgınca profesyonel bir gösteriydi. Biz zaten silahlı kuvvetlerimizin zaten her türlü etkinliğinde büyük başarılar elde ettiğini biliyorduk. Burda da bunu bir kez daha görmüş olduk, kendilerine kazasız belasız günler ve başarılar diliyorum” dedi.