info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.4527
Dolar Satış
:
32.5111
Euro Alış
:
34.8255
Euro Satış
:
34.8882
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Su Gider Boruları Değişecek

Yeni Çorlu Devlet Hastanesi’nin altyapı eksiklikleri yeniden gideriliyor. Yetersiz borular sökülüp, geniş kapasiteli borular döşeniyor.

Yeni Çorlu Devlet Hastanesi teslim alınırken, inşaatı üstlenen yüklenici firma ile hastane idaresi ve Sağlık Bakanlığı arasında yazışmalara neden olan eksiklikler ve kabul işleri olayları  dur durak  bilmedi. Bir türlü çözülemeyen sıkıntılar hastanenin alt katlarında su baskınlarına neden olmuştu. Bu durumlar göz önüne alınarak yeniden çözüm aramak için yola çıkıldı. Bu günlerde hastanenin ön kısmında bulunan bahçe içinde kazı ve hafriyat işlemleri devam ederken, inşa  aşamasında konulan yetersiz kanal ve yağmur suyu giderlerindeki borular  yenileri ile değiştiriliyor. Yapılacak bu işlemlerden sonra hastanede özellikle alt katlarda herhangi bir su ve kanalizasyon baskınları olmayacağı yetkili kişilerce dile getirildi.
 
TEDBİR ALINDI
 
Bundan önceki günlerde de Çorlu Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü, hastane ile Yeni Sanayi arasındaki ana yolda alt yapıda çalışma yaparak yağmur sularının  hastane bahçesine girmemesi için tedbirler alınmıştı.