info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.4742
Dolar Satış
:
32.5327
Euro Alış
:
34.7084
Euro Satış
:
34.7710
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Su sistemindeki arıza giderildi

Tekirdağ iline bağlı Çorlu ilçesinin Yeşiltepe Mahallesi nden Çorlu yu besleyen su kuyusunun ana bağlantı borularında fiziki şartlardan dolayı meydana gelen arıza nedeniyle bazı mahallelerde su kesintisi yaşanmıştır.

İşletme ve İştirakler Müdürlüğü ne bağlı ekipler arızanın meydana geldiği bölgede çalışma başlatmış ve arızaya neden olan ana boruyu yenisiyle değiştirmek suretiyle sorun giderilmiştir. Yeni borular takıldıktan sonra gerekli testler yapılmış ve şebekeye su pompalanmaya başlanmıştır.
Ana borulardaki arızayı gideren ekibin çalışmalarını takip eden İşletme ve İştirakler Müdürü Ali Geyik, "Ana borudaki arızayı tespit ettikten sonra çalışmalara başladık. İş makinelerimizle bölgede kazı yaparak arızalı boruyu çıkardık ve yerine daha ileri bir teknolojiyle üretilmiş yeni plastik bir boru monte ettik. Bu sayede yeni takılan borunun ömrü daha uzun olacaktır. Kuyudan pompalanan suyun şebekenin tümüne dağılması biraz zaman alacaktır. Çorlululardan bu konuda ilgili anlayış bekliyoruz." dedi.