info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.4551
Dolar Satış
:
32.5136
Euro Alış
:
34.6559
Euro Satış
:
34.7183
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Süleymanpaşa Tepe Değirmenler Caddesi Sakileri Tepkili

Aylardır yolları bozuk olan mahalleliler, bunlar iş yapmıyor, sağlam yol ve kaldırımları bozuyor.

Süleymanpaşa Tepe Değirmenler sakinleri, Tekirdağ Büyükşehir belediyesine ve Süleymanpaşa belediyesine tepki içindeler. Büyükşehir olunduğu günden beri doğru dürüst bir hizmetlerini görmediklerini, aksine daha da kötü hale getirdiklerini söyleyen mahalle sakinleri, tepkilerini çöp konteynerlerine yazı yazarak göstermeye başladılar.

Teski’nin yüklenici firmasının yollarını defalarca kazdığını ama tekrar düzelmek için bir çaba göstermediklerini ifade eden vatandaşlar, “bu nasıl bir belediyecilik hizmetidir? Bir sokağı kazıyorlar, aylarca kapatmıyorlar. Kapatsalar da öylece bırakıp gidiyorlar. Aylardır kilit taşlarını buraya bırakıp gittiler, artık taşlar parçalanmaya başladılar. Madem bir alt yapı yaptınız, bunu en kısa zamanda yapıp, kapatın.

Hadi aylarca sürse de kapattınız, üzerini düzgünce yapın. Mayın tarlası gibi yollarda araçlarımızla gitmekte zorlanıyoruz. Süleymanpaşa belediyesini zaten söylemeye gerek yok. Onlar konserler, eğlenceler, araba yarışları yapmaktan belediye hizmetlerini unutuyorlar. Ne yolları ne de kaldırımları kimsenin yaptığı yok.

Bunlar 5 yıl değil ömür boyu o koltuklarda oturacaklarını mı zannediyorlar. Bizim de 2 yıl sonra verecek cevabımız olacak” diyorlar. Sokaklarda bozuk yollar, atıl vaziyette kilit taşları, uçları kapatılıp kaldırım üstünde tehlikeli duran kanal hortumları, bu bölgede yaşayan vatandaşların tepkisini çekiyor.

Kaynak : Murat Ürtekin