info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.4747
Dolar Satış
:
32.5332
Euro Alış
:
34.8231
Euro Satış
:
34.8859
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Sultanköy Belediye Başkanı Çolpan İlhan Yeniden Aday

Marmara Ereğlisi Belediye Başkanlığına

Başkan Çolpan, “Hizmet için yeniden aday adayım”
 
Sultanköy Belediye Başkanı Ersin Çolpan beş yıldır başarıyla yürüttü görevine bu kez Marmara Ereğlisi Belediye Başkanlığından devam etmek için yeniden talip oldu. Ak Parti Marmara Ereğlisi İlçe Başkanlığında düzenlenen programla başvuru yapan Çolpan, teşkilat mensubu ve vatandaş yalnız bırakmadı. 
 
 
2009 yılında yapılan yerel seçimlerde aldığı yüksek oyla Sultanköy’ün belediye başkanı olan Çolpan, Marmara Ereğlisi Belediye Başkanlığı için aday adaylık başvurusunda bulundu.
Başkan Çolpan, aday adaylık başvurusu için düzenlenen programa Ak Parti Marmara Ereğlisi İlçe Başkanı Muhittin Toruk,  Yönetim kurulu üyeleri diğer adaylar katıldı.
Başkan Çolpan, “ 2009 yılında göreve geldiğimiz, insan odaklı yönetim anlayışıyla yola çıktık. Beldemizde güzel işler yapmanın, bölgemizi kalkındırmanın en önemli yolu, uyumlu çalışmaktan geçiyordu. Biz de teşkilatımızla ve kurumlarımızla ve diğer çalışmalarımızla bunu esas aldık.
 
 
Sultanköy’ün hayallerini gerçekleştirdik.
Sultanköy’e beş yıl boyunca hizmet ederek kalkındırdıklarını ifade eden Başkan Çolpan, Sultanköy’de beş yıl boyunca gece gündüz demeden çalışıp, belde halkımızın hayallerini gerçekleştirdik. Bu süreçte başta Başbakanımız Recep Tayyip Erdoğan olmak üzere Ankara’nın büyük desteğini aldık. Allah hepsinden razı olsun..” dedi.
“İlçemizin daha da gelişmesini istiyorum”
 
 
 
Şimdiye kadar Sultanköy’ün gelişmesini ve çağdaş yaşanılabilir bir yer olmasını istiyordum. Yeniçiftlik ve Sultanköy’ün Marmara Ereğlisi’ne birleşmesi ile birlikte çatımız büyümüş ve genişlemiştir. Yeniden hayata başlayacak olan İlçemiz için daha ferah, daha çağdaş, daha yaşanılabilir bir kent olarak düşleyip hayal kuruyorum. . Şimdi diliyorum ki,  Geleceğine umutla baktığım ilçemizi daha ileriye ve hak ettiği noktaya taşımak istiyorum. Yaşamaktan büyük zevk aldığım doğup büyüdüğüm buranın sevdası ile yanıp tutuştuğum Marmara Ereğlisi için hizmet etmek benim için büyük bir keyif olacaktı. Bu sebeple hayallerimin gerçekleşmesi için Marmara Ereğlisi Ak Parti İlçe Başkanlığına giderek, Marmara Ereğlisi Belediye Başkanlığına aday adaylık başvurumu yaptım. İlçe halkımıza hayırlı olsun” dedi. 
Başkan Çolpan konuşmasının ardından katılımcılara ve yol arkadaşlarına teşekkür etti ve aday adaylığının ilçeye hayırlı olmasını diledi. 
Kaynak : Murat Ürtekin