info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.4742
Dolar Satış
:
32.5327
Euro Alış
:
34.7084
Euro Satış
:
34.7710
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Sultanköy Belediyesi AK Parti İftarına Yoğun Katılım Sağlandı

Sultanköy Belediyesi ve Yeniçiftlik Belediyesi’nin işbirliğiyle düzenlenen Sokak İftarı Marmara Ereğlisi sahilinde yoğun bir katılımla geçekleşti.

Sultanköy Belediyesi ve Yeniçiftlik Belediyesi’nin işbirliğiyle düzenlenen Sokak İftarı Marmara Ereğlisi sahilinde yoğun bir katılımla geçekleşti. 
Marmara Ereğlisi sahilinde düzenlenen iftar yemeğine Ak Parti Tekirdağ Milletvekili Ziyaettin Akbulut, Ak Parti Tekirdağ Milletvekili Özlem Yemişçi, Ak Parti İl Başkanı Ahmet Kambur, Ak Parti İl Başkan Yardımcılarından Şener Çelikayar, Cüneyt Yüksel, Marmara Ereğlisi Kaymakamı İrfan Demiröz, Sultanköy Belediye Başkanı Ersin Çolpan, Yeniçiftlik Belediye Başkanı Hikmet Ata, Ak Parti İlçe Başkanı Muhittin Toruk, Ak Parti İlçe Koordinatörü Tekin Temur, İlçe ve Belde Meclis Üyeleri, İlçe Kadın Kolları Başkanı ve Yönetim Kurulu üyeleri, Marmara Ereğlisi, Sultanköy ve Yeniçiftlik Şirket Yöneticileri ve İş adamları, Marmara Ereğlisi, Sultanköy ve Yeniçiftlik’in halkı katıldı. İftar yemeğinde Ak Parti Tekirdağ Milletvekili Ziyaettin Akbulut, Ak Parti Tekirdağ Milletvekili Özlem Yemişçi, Ak Parti İl Başkanı Sayın Ahmet Kambur, Sultanköy Belediye Başkanı Ersin Çolpan, Yeniçiftlik Belediye Başkanı Hikmet Ata birer konuşma yaptı. Sultanköy Belediye Başkanı Ersin Çolpan konuşmasında; Ramazan ayının tüm İslam alemine hayırlı olmasını dileyerek, sokak iftar davetlerine kırmayarak gelen vatandaşlarına birlik beraberlik içerisinde küçücük bir sofrayı hep birlikte bereketlendirdiklerini ve bu manzara karşısında büyük bir mutluluk duyduklarını ifade etti.