info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.4747
Dolar Satış
:
32.5332
Euro Alış
:
34.8231
Euro Satış
:
34.8859
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Sultanköy Kültür Gezilerinde Muazzez Ersoy Dinletisi

Sultanköy Belediyesi Kültür Gezilerinden İstanbul Gezisinin ilk turunu Marmaraereğlisi’nden katılan vatandaşlarla tamamladı.

 
Çağdaş ve sosyal belediyecilik anlayışı ile çalışmalarına devam eden Sultanköy Belediyesi “İyi ki bu ilçede yaşıyorum”  projesi adı altında Kültür Gezilerinde Türkiye’nin dört bir yanına turlar düzenleyerek vatandaşların gezmelerini sağladı. Gezilere Marmaraereğlisi, Yeniçiftlik, ilçeye bağlı köyler ve Sultanköy vatandaşları katılırken, vatandaşların gezilerden memnun kaldıklar ve eğlendikleri görülüyor. 
 
 
Sultanköy Belediyesi’nin bu sefer ki kültür turu, tarihin buram buram koktuğu, müzeler şehri, bütün güzelliklerin bir arada toplandığı, Sultanköy’ün yanı başında olan İstanbul oldu.
 
 
İstanbul fethi’nin tarihini anlatan 1453 Müzesini gezen ekibi adeta büyülendi. 1453 Müzesi’nin ardında Eyüp Sultan Camii ve Türbesi’nin ardından Boğazın müthiş bir manzarasını seyretmek için Pier Lotti Tepesine giderek bir çay ve kahve molası verildi. 
 
 
Ortaköy’de yenilen öğle yemeği ve dinlenme molasından sonra, boğazın mavi sularında bir buçuk saatlik boğaz turunun ardından TRT Taksim Stüdyosun’da canlı yayınlanacak olan Muazzez Ersoy Konserine gidildi. Konserde eğlenceye doyum olmazken, Sultanköy Belediyesi’nin takdim ettiği çiçeği kabul eden Muazzez Ersoy, çicek için Sultanköy Belediye Başkanı Ersin Çolpan’a teşekkürlerini sundu.  
 
 
Sultanköy Belediyesi yetkilileri, böyle bir tura katılmak isteyen vatandaşların kayıtlarını almaya devam ettikleri bilgisini de vererek, turların devam ettiğini söylediler.
 
Kaynak : Murat Ürtekin