info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.4551
Dolar Satış
:
32.5136
Euro Alış
:
34.6559
Euro Satış
:
34.7183
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Tabutları Takas Ettiler

13 Mart’ta Çerkezköy Devlet Hastanesi aciline giriş yapan ve daha sonra Tekirdağ Devlet Hastanesi’ne sevk edilen 65 yaşındaki Abdülkadir Ayık, tedavi gördüğü hastanede önceki gün hayatını kaybetti.

13 Mart’ta Çerkezköy Devlet Hastanesi aciline giriş yapan ve daha sonra Tekirdağ Devlet Hastanesi’ne sevk edilen 65 yaşındaki Abdülkadir Ayık, tedavi gördüğü hastanede önceki gün hayatını kaybetti. Ayık ailesine hastalarının hayatını kaybettiğinin bildirilmesinin ardından gasilhanede cenazeyi teşhis ederek teslim alan Ayık ailesi, cenazeyi Kızılpınar’a getirdi.
 
CENAZELER KARIŞTI
 Ayık ailesi, cenazelerini öğle namazına müteakip defne hazırlanırken, Tekirdağ’da gasilhaneden Ali Kadoğlu’nun cenazesini almak isteyen Kadıoğlu ailesi, kendilerine gösterilen cenazenin babalarına ait olmadığını görünce Akbülkadir Ayık ile Ali Kadıoğlu’nun cenazelerinin karıştığı ortaya çıktı. Tekirdağ’daki gasilhane görevlilerinin durumu Kızılpınar’daki Ayık ailesine bildirmesi üzerine Kızılpınar’dan belediyeye ait cenaze aracı ile yola çıkarılan Abdülkadir Ayık’ın tabutu ile Tekirdağ’dan yola çıkarılan Ali Kadıoğlu’nun tabutu Çorlu’da takas edildi.
 
TOPRAĞA VERİLDİLER
 
Bu trajikomik hatanın düzeltilmesinin ardından Ayık’ın cenazesi ikindi namazına müteakip kılınan cenaze namazının ardından Kızılpınar’da toprağa verilirken, Ali Kadıoğlu’nun cenazesi de Muratlı’da toprağa verildi. Bu karışıklıkla ilgili İl Sağlık Müdürlüğü soruşturma başlattı.