info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.4742
Dolar Satış
:
32.5327
Euro Alış
:
34.7084
Euro Satış
:
34.7710
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

TAGİD’den Çorlu Gazeteciler Derneği’ne Ziyaret

Trakya Aktif Genç Genç İşadamları Derneği (TAGİD) Yönetim Kurulu üyeleri Çorlu Gazeteciler Derneği’ni ziyaret etti. Gerçekleştirilen iade-i ziyarette işadamları ile gazeteciler karşılıklı fikir alışverişinde bulundular.

TAGİD Yönetim Kurulu üyeleri Çorlu Gazeteciler Derneği’nin yeni yerini ziyaret ederek iade-i ziyaret gerçekleştirdiler. Kılıçoğlu Danış Towers’ta yer alan Çorlu Gazeteciler Derneği’nde gerçekleşen ziyarette işadamları ve gazeteciler karşılıklı fikir alışverişinde bulunup sohbet ettiler. 
 
“Çalışmalarınızı Dikkatle Takip Ediyoruz”
 
Gerçekleştirilen ziyarete TAGİD Yönetim Kurulu Başkan Vekili Tevfik Ayhan, Yönetim Kurulu üyeleri Selahattin Er, Fikri İşbilir, Gülçin Babaoğlu, Nevzat Ballı, İsmail Korkut, TAGİD Genel Sekreteri Nihat Biçer, Basın Yayın Sorumlusu Evren Yılmaz katıldılar. Çorlu Gazeteciler Derneği’nin yeni yerinin ve yeni yönetiminin hayırlı olmasını temennisinde bulunan TAGİD Yönetim Kurulu Başkan Vekili Tevfik Ayhan; “İşadamları ile gazetecilerin bir arada hareket etmeleri gerektiğine inanıyoruz. Çorlu Gazeteciler Derneği’nin yürüttüğü çalışmaları da büyük bir dikkatle takip ediyoruz. Hem bölgemiz hem de gazeteciler için güzel çalışmalar sergiliyorsunuz. Sizleri tebrik ediyoruz” dedi. 
 
“Güç Birliği İçerisinde Olmanız Çok Önemli”
 
Gazetecilere yakışır bir dernek merkezi olduğunu da belirten Başkan Vekili Tevfik Ayhan; “Yeni yeriniz Çorlu Gazeteciler Derneği’ne yakışan bir yer olmuş. Haber koşuşturmalarınız ve yoğunluğunuzun yanı sıra bir dernek çatısı altında olmanız ve birlik ve beraberlik içerisinde olmanız memnuniyet verici. Artık kuvvetlerin bir araya geldiği günümüzde sizin de Çorlu Gazeteciler Derneği olarak bir arada olmanız ve güç birliği içerisinde olmanız çok önemli. Çorlu’daki gazeteci dostlarımızın yeni yeri hayırlı uğurlu olsun” diye konuştu. 
 
“Gazeteci Meslektaşlarımızı Derneğimiz Çatısı Altında Yer Almaya Davet Ediyorum”
 
Çorlu Gazeteciler Derneği’ni ziyaret eden TAGİD Yönetim Kurulu üyelerine teşekkür eden Başkan Levent Silistre; “Çorlu Gazeteciler Derneği olarak geçtiğimiz haftalarda sizlere gerçekleştirdiğimiz ziyaretin ardından iade-i ziyarette bulunmanıza teşekkür ederin. Çorlu Gazeteciler Derneği olarak yeni yönetimimizi oluşturmamızın ardından pek çok faaliyete imza attık. Geçtiğimiz haftalarda Marmara Gazeteciler Federasyonu ve Gazeteciler Konfederasyonu üyesi olduk. Bu da bölgemizde iyi işler yaptığımızın ispatıdır. Biz çalışmalarımıza aynı azim ve kararlılıkla devam edeceğiz. Bölgemizdeki tüm gazeteci meslektaşlarımızı da Çorlu Gazeteciler Derneği çatısı altında yer almaya davet ediyorum. Tüm dernek üyelerimizle birlikte bundan sonra çok daha güzel işlere imza atacağımıza inanıyorum” dedi. 
 
Karşılıklı sohbetin ve fikir alışverişinin ardından TAGİD Yönetim Kurulu Başkan Vekili Tevfik Ayhan Çorlu Gazeteciler Derneği Başkanı Levent Silistre’ye ziyaret nedeniyle şilt hediye etti. Daha sonra Çorlu Gazeteciler Derneği ve TAGİD üyeleri günün anısına hatıra fotoğrafı çekildiler.