info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.4527
Dolar Satış
:
32.5111
Euro Alış
:
34.8255
Euro Satış
:
34.8882
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Taksici Cinayeti 7 Yıldır Çözülemedi

Tekirdağ’ın Çorlu ilçesinde, 7 yıl önce bıçakla öldürülen ve cesedi yol kenarında bulunan 2 çocuk babası taksici Necmi Canlı (59) cinayeti, tüm çabalara rağmen çözülemedi.

Olay, 16 Ağustos 2007 tarihinde meydana geldi. Taksicilik yapan 59 yaşındaki evli ve iki çocuk babası Necmi Canlı, 59 T 5141 plakalı aracına bir yolcu alarak işe çıktı. Bir süre Canlı'dan haber alamayan ailesi polise başvurdu. Polis ve ailesi Necmi Canlı'yı aradıkları sırada aracı, Sağlık Mahallesi yolu üzeri tank nizamiye önünde lastikleri kesilmiş olarak park halinde bulmuştu. Bunun üzerine araştırmalarını genişleten polis ekipleri, taksimetrenin 198 TL'de durmasının üzerine aracın ilçe dışına çıkmış olabileceğini düşünerek jandarma ile irtibata geçerek yardım istemişti.
 
CESEDİ KÖY YOLUNDA BULUNDU
 
Bunun üzerine ilçeye bağlanan yollarda arama yapan jandarma ekipleri, gelen bir ihbarı değerlendirdi ve Necmi Canlı’nın kanlar içindeki cesedini Yukarısevindikli köyü yolu üzerinde buldu. Canlı’nın cesedinin bulunduğu yerde inceleme yapan jandarma kriminal ekipleri ise, hayatını kaybeden Canlı’nın cinayet zanlısı ile boğuştuğunu ve vücudunun karın bölgesine üç, sol arka baldırdan iki ve sağ koltuk altından iki olmak üzere toplam 7 bıçak darbesi ile öldürüldüğünü tespit etti. 
 
AİLESİ ÇÖZÜLMESİNİ İSTİYOR 
 
7 yıldır olayla ilgili olarak hiçbir ize rastlanılmamasının kendilerine büyük rahatsızlık verdiğini belirten Necmi Canlı’nın ailesi, katil ya da katillerin bir an önce yakalanmasını istediklerini belirttiler. Canlı'nın 23 yaşındaki oğlu Çağatay Canlı, “Olayın üzerinden bu kadar zaman geçmesine rağmen hiçbir gelişme olmadı” diye konuştu.