info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.5096
Dolar Satış
:
32.5682
Euro Alış
:
34.6254
Euro Satış
:
34.6878
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Tecavüze Uğradı Öfkesini 1 Günlük Bebeğinden Aldı !

Tekirdağ Hürriyet Mahallesi Tekyapı Sitesi E-9 Nolu Dairede oturan Rize-Pazar Nüfusuna kayıtlı ailesi Alanya’da oturan Ebru Ergüven(23) 9 ay önce tecavüze uğradı.

Tekirdağ Hürriyet Mahallesi Tekyapı Sitesi E-9 Nolu Dairede oturan Rize-Pazar nüfusuna kayıtlı ailesi Alanya’da oturan  Ebru Ergüven(23) 9 ay önce tecavüze uğradı. Tecavüz sonrası hamile kaldığını beraber yaşadığı annesinden bile sakladı. Son günlerinde hamileliği belli olmasın diye bol elbiseler giyen, annesine “karnımda gaz var beni hastaneye götür” dedikten sonra her şey ortaya çıktı.

Özel Y. Hastanesine götürüldüğünde artık iş işten geçmiş doğum günü gelmişti. Dokuzuncu ayı dolan bebek anneden normal doğum olarak alındı. Fakat anneanne hastanede kızının hamile kaldığı haberi üzerine sinir krizleri geçirerek polisi aradı. Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şubesi ekiplerinin yapmış olduğu araştırma neticesinde Ebru Ergüven’in kimlerle ilişkide olduğu araştırılmış bulunan kişilerin suçlamaları kabul etmedikleri belirtildi.

Doğumdan 1 gün sonra her türlü sorumluluğu alarak hastaneden bebekle beraber özel bir arabayla eve gelen bebek, anne ve anneanne   evlerine çıktılar. Bebek ile aynı odaya kapanan anne Ebru Ergüven bebeğin üzerine battaniye örterek BOĞMAK suretiyle kendi öfkesini bir günlük bebeğini öldürerek aldı. Cani anne Emniyet Müdürlüğünde yapılan sorgusu sonunda bebeğini nasıl öldürdüğünü, sonradan pişman olarak annesiyle beraber mutfağa giderek yemek yediğini, tekrar odaya geri döndüğünde artık her şeyin bittiğini fark ederek  112 ambulansı çağırdığını, gelen sağlık ekiplerinin tüm çabalarına rağmen bebek hayatını kaybettiğini söyledi.

Nöbetçi Cumhuriyet Savcılığınca yapılan soruşturma ve inceleme neticesi bebek adli tıp’a gönderildi. Bir günlük bebeğini öldüren Ebru Ergüven’de Tekirdağ Cumhuriyet Savcılığına sevk edildi. Soruşturma çok yönlü olarak devam ediyor.

Kaynak : Tekirdağ Yeni Haber