info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.4747
Dolar Satış
:
32.5332
Euro Alış
:
34.8231
Euro Satış
:
34.8859
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Tek Taş Gelinden

Tekirdağ’da Emine Çelebi, bir yıldır birlikte olduğu Yönetmen sevgilisi Soner Buvan’a (37) limanda hazırladığı sürprizle tek taş yüzük takıp diz çökerek evlenme teklifinde bulundu..

Alışılmışın aksine kız arkadaşından evlilik teklifi alan Soner Buvan, ilginç teklif üzerine şaşkınlığını gizleyemedi
 

24 yaşındaki güzellik uzmanı Emine Çelebi, 37 yaşındaki görüntü yönetmeni sevgilisi Soner Buvan’a sürpriz bir evlilik teklifi hazırladı. Arkadaşları ile organizasyon yapan Çelebi, yönetmen sevgilisini İstanbul’dan Tekirdağ’a çağırıp akşam limanda buluşma teklifi yaptı. Bu sırada Soner Buvan arkadaşları ile tekneye binerek balık tutmaya çıktı. Çelebi ise yat limanında arkadaşları ile sürprizini hazırlamaya başladı. Gelinlik giyen Çelebi, limanda arkadaşlarının yardımı ile 150 bardak içerisinde mum yaktı.
 
Denizden tekne ile dönen yönetmen Buvan, kız arkadaşını mumların arasında gelinlikle görünce şaşırdı. Müzik eşliğinde Buvan’ın önünde diz çöken çılgın gelin Çelebi, sevgilisine evlenme teklifinde bulundu. Buvan’ın ‘evet’ yanıtını vermesinin ardından sevgililer birbirlerine sarıldı. Çelebi, alışılmışın aksine sevgilisi Buvan’ın parmağına yanında getirdiği tek taş yüzüğü taktı. Çift bir süre müzik eşliğinde dans etti. Çiftin daha sonra teknede kaptan nikahı kıyıldı.
 
Sevgilisi tarafından hazırlanan sürpriz teklif karşısında şaşkınlığını gizleyemeyen damat Buvan’ın koluna birde arkadaşları tarafından bilezik takıldı. Teknede bir süre eğlenen çift daha sonra karaya çıktı. Erkek arkadaşına ilginç bir şekilde evlilik teklifinde bulunmak için böyle bir çalışma yaptığını ifade eden Çelebi, “Erkek arkadaşıma evlilik teklifinde bulundum. 150 mum hazırladım. Ben bu mumların ortasında durarak olaydan habersiz olan arkadaşıma evlilik teklifi yaptım. Tek taş bir yüzük taktım. Bir gün konuşurken muhabbet evlilik teklifinden açıldı. Arkadaşım bana ‘sen yaparsın’ dedi. Bende ‘tamam ben yaparım’ dedim. Ben bunu kafamda oluşturdum ve gerçekleştirdim” dedi.
 
Sürpriz teklife çok şaşırdığını ifade eden Burvan, “Çok az insanın hayatında böyle bir şey başına gelir. Oda benim başıma geldi. Çok güzel oldu. Haberim yoktu. Ben balık tutmaya gelmiştim. Ama Emine bana sürpriz yapmış. Haberim yoktu. Çok şaşırdım. Ama ben balığımı tuttum. Tek taş yüzük bile takıldı” dedi. Tekneyle denize açılan çiftler ilerleyen saatlere kadar müzik eşliğinde oynayarak eğlendi.