info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.4742
Dolar Satış
:
32.5327
Euro Alış
:
34.7084
Euro Satış
:
34.7710
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Tekirdağ Ak PArti İl-İlçe ve Kadın Kolları Seçim Çalışmalarında

Ak parti Tekirdağ il – ilçe il kadın kolları ilçe kadın kolları 10 Ağustos 2014 Pazar günü yapılacak olan cumhurbaşkanlığı seçimi öncesi bu gün parti binasında toplanarak şehir merkezinde olan Atlas pasajı Bayol pasajı gibi toplu iş yerlerinde vatandaşı ve esnafı ziyaret ettiler.

Akşam çalışmasında da Bıyıkali ve Yağcı mahallelerinde ziyaretlerde bulunacaklar. Buradan Aydoğdu mahallesinde düzenlenen Roman vatandaşlarla buluşma ev ziyaretleri yapılacak. 9 Ağustos 2014 Cumartesi günü saat 17:00 E kadar Cumhurbaşkanlığı seçimi ile ilgili Türkiye’nin İnşaasını Kararlılıkla Devam ettireceği sloganıyla R. Tayyip Erdoğan’a başta il başkanı Ahmet Akçay, Süleymanpaşa İlçe başkanı Cüneyt Yüksel, il kadın kolları başkanı Çiğdem Koncagül, İlçe kadın kolları başkanı Nesibe Ünal ve yönetim kurulu üyeleriyle birlikte seçimlerin tamamlanacağı güne kadar gece gündüz çalışmaya devam edeceklerini açıklandılar.
Tekirdağ il başkanı Ahmet Akçay; başbakanımız ve genel başkanımız R. Tayyip Erdoğan’ın ilk turda seçimi kazanması için tüm teşkilatlarımız çalışmalarımıza son hızla devam ediyoruz. Dedi.