info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.4747
Dolar Satış
:
32.5332
Euro Alış
:
34.8231
Euro Satış
:
34.8859
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Tekirdağ Ak Parti İl Kadın Kollarından ak orman fidan dikimi

Tekirdağ Ak Parti İl Kadın Kollarından ak orman fidan dikimi bugün yapıldı (Son dakika)

Tekirdağ Ak parti il kadın kolları “Bir Ağaç Bir Kadın Kampanyası” içinde her kadın üye için bir fidan dikiyoruz, 3,5 milyon fidanı toprakla buluşturuyoruz organizasyonu BU GÜN Bıyıkali köyü ormanlık alanında yapılan törenle 500 fidan dikildi.

Tekirdağ Ak parti İl kadın kolları başkanı Çiğdem Koncagül yaptığı konuşmada; Ak parti il kadın kolları olarak genel merkezimiz ve genel başkanımız R. Tayyip Erdoğan’ın Ak parti de üye olarak görev yapan 3,5 milyon kadın üye arkadaşlarımızın katılımıyla bu gün 81 il de “BİR AĞAÇ BİR KADIN” kampanyası için burada toplandık.

Bu gün Tekirdağ Ak parti kadın kolları için çok heyecanlı bir gün çünkü çocuklarımıza bırakacağımız bu ektiğimiz fidanlar yarın büyük ormanlar olacak. Bu günkü görkemli törenimize katılan bütün kadın kolları ilçe başkan ve yöneticilerine, İl başkanımız Ahmet Kambur’a , İl başkan yardımcımız Şener Çelikayar’a, Yeniçiftlik Belediye başkanı Kadir Ünal’a, Kızılpınar Belediye başkanı Faruk Korkmaz’a, İl genel meclisi üyesi H. İbrahim Üzmezoğlu’na, Ak parti eski ilçe başkanı Salih Kayın’a, belediye meclis üyesi Bayram Başelma ve Mürsel Özcan’a, T. Ziyaedin Akbulut danışmanı Göksel Eligül’e, Merkez ilçe yönetim kurulu üyeleri Cemil Kabaoğlu ve Hamit Orhan’a Malkara Kadın kolları başkanı Selma Çolak’a, Şarköy kadın kolları başkanı Ömür Kenar,Çorlu İlçe kadın kolları başkanı Aylin Uzer’e, Çerkezköy kadın kolları başkanı Nuran Yeşil’e,M.ereğilisi Başkanı Ebru Boran’a Muratlı kadın kolları İlçe başkanı Yasemin Büyükişcan’a, Hayrabolu Kadın kolları ilçe başkanı Mualla Bozyüğit’e,Saray İlçe kadın kolları başkanı Seher Yeşil Tekirdağ da Ak partinin büyük başarılarında gece gündüz kader birliği yaptığım, il kadın kollarının değerli üyelerine, mahalle başkanlarımıza törene katılan partili üyelerimize , Ak parti’nin kurulduğu günden buyana desteğini gördüğümüz başta Bıyıkali Muhtarı Mestan Aslan ve köy halkına, Tekirdağ Orman ve su işletmesi il müdürü Mehmet Uzun ve Orman işletmesi çalışanlarına huzurlarınız da teşekkür ediyorum dedi.Tören sonunda katılan tüm misafirlere pilav ayran ikramı yapıldı.

Fidan dikimi töreninde konuşan ak parti kadın kolları il başkanı ve belediye meclis üyesi Çiğdem Koncagül’ün detaylı konuşmasını aşağıdaki videodan izleyebilirsiniz.