info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.4742
Dolar Satış
:
32.5327
Euro Alış
:
34.7084
Euro Satış
:
34.7710
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Tekirdağ Ak Partide Neler Oluyor

İl Başkanı Ahmet Akçay, istifa etti

AK Parti Tekirdağ İl Başkanı Ahmet Akçay, bugün İl Başkanlığı binasında yaptığı basın açıklamasında, AK Parti Tekirdağ İl Başkanlığı görevinden istifa ettiğini açıkladı. 

 Akçay, yaptığı açıklamada, “12 Haziran 2014 tarihinde Kurucu Genel Başkanımız, o zaman Başbakanımız olan ve şimdi Cumhurbaşkanımızın layık görmesi sonucu bu onurlu görevi devraldık ve bugüne kadar yüzümüzün akıyla getirmeye çalıştık. Bu süreç içerisinde ilk defa gerçekleşen bir cumhurbaşkanlığı seçimi geçirdik. 

Akabinde 2 olağanüstü olmak üzere 3 büyük kongre gerçekleştirdik. 7 Haziran ve 1 Kasım olmak üzere de iki genel seçim geçirdik. Bunları çok kıymetli dava arkadaşlarımla birlikte başarılı bir şekilde, olması gerektiği gibi en iyisini yapmaya çalışarak bugünlere geldik. Bu çatısı altında bulunduğumuz il binasını da, yol arkadaşlarımla birlikte bunun altından kalkarak, ufak tefek eksikler kalsa da bugünlere getirdik, şehrimize kazandırdık. 

 Sayın Cumhurbaşkanımızın sıklıkla dile getirdiği gibi, bizim şiarımız da odur, “Merkep ölür kalır semeri, insanoğlu ölür kalır eseri” inancıyla biz en iyisini yapmaya gayret gösterdik ve bugünlere geldik. Birkaç aydır genel merkezimizle yaptığımız görüşmeler neticesinde, Genel Merkezimizin bir kan değişimi arzusu içinde olabileceğini düşünerek, genel merkezimizin elini rahatlatmak adına ben genel merkezimizden affımı talep ettim. 

Genel Başkanımız Başbakanımız bu talebimizi yerinde buldular. İnşallah bundan sonra, bugüne kadar olduğu gibi inandığımız değerler, idealler uğruna siyaset yapmaya devam edeceğiz. Burada yaklaşık 2 senedir de yaptığımız bu görevi bundan sonra nihayete erdirdiğimi kamuoyuna duyuruyorum. Allah hakkımızda hayırlısını versin. Bundan sonra da bizler bu ideal çerçevesinde bu yolu yürümeye devam edeceğiz. 

Bundan sonraki arzum, temennim de inşallah ülkeme, partime ve şehrimize milletvekili veya büyükşehir belediye başkanı olarak devam etmek. Niyetimiz budur. İnşallah bundan sonra da olması gerektiği gibi, inancımızın bize emrettiği gibi yolumuza devam etmek. 

Allah yar ve yardımcımız olsun” diyerek bir şiirle konuşmasını tamamladı.