info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.5096
Dolar Satış
:
32.5682
Euro Alış
:
34.6254
Euro Satış
:
34.6878
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Tekirdağ Belediye Başkan Yardımcısı İstifa Etti Mi

Tekirdağ belediyesinde son zamanlarda huzursuzluklar artık başkan yardımcılarının aralarında bazı sorunların olduğu konuşulmaktadır.

 

Tekirdağ belediyesinde son zamanlarda huzursuzluklar artık başkan yardımcılarının aralarında bazı sorunların olduğu konuşulmaktadır.
 
Geçtiğimiz gün iki başkan yardımcısının tartışması sonrası Tekirdağ Belediyesi imar işlerinden sorumlu başkan yardımcısı mimar Mehmet Özen’in istifa aşamasına geldiği, izin alarak şu anda belediyede bulunmadığı iddia ediliyor.
 
Bu güne kadar Tekirdağ Belediyesinin imar işlerinde başarılı hizmetlerde bulunan belediye meclis üyeliğine seçilmeden önce de yapmış olduğu çok sayıda güzel tesisin Tekirdağ’ın imar yapılanmasında kendisinden söz ettirmektedir.
 
Tekirdağ Belediyesinin 3 Ekim 2012 Çarşamba günü yapılacak olan meclis toplantısı öncesi meydana gelen bu olayın Tekirdağ Belediyesi Camiasında ve CHP teşkilatları içinde büyük ses getirdiği konuşuluyor.
 
 
 
Mehmet Özen
 
Özgeçmişi.
 
25 Ocak 1949 yılında Mardin ilinde mütevazi bir memur çocuğu olarak dünyaya geldi. İlk-orta-lise eğitimini Elazığ’da tamamladıktan sonra 1974-75 döneminde Yıldız Üniversitesi Mimarlık bölümünden mezun oldu. 1977 senesinden beri Tekirdağ’da serbest mimarlık hizmetinde bulunmaktadır. Bu süre içinde; Tekirdağ’da girdiği yarışmalarda, Tekirdağ Ticaret Odası, Tarım Kredi Bölge Müdürlüğü, Hukukçular Sitesi, Belediye İş Merkezi gibi projelerde birincilik alarak, Tekirdağ Ticaret Borsası da dahil sayısız projelere imza attı. Evli ve 2 kız çocuğu babasıdır.