info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.5096
Dolar Satış
:
32.5682
Euro Alış
:
34.6254
Euro Satış
:
34.6878
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Tekirdağ Belediye Başkanı Op. Dr. Adem Dalgıç, Kadir Albayrak a ziyaret

Tekirdağ Belediye Başkanı Op. Dr. Adem Dalgıç, beraberinde Belediye Başkan Yardımcıları ve meclis üyeleri ile birlikte Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İl Başkanı Kadir Albayrak?ı makamında ziyaret ederek hayırlı olsun temennisinde bulundu.

CHP il Başkanı Kadri Albayrak ile mini bir basın toplantısı da düzenleyen Başkan Dalgıç, 1 yıllık görev süresini geride bıraktıklarını belirterek, "Göreve geldiğimiz günden bu yana 1 yıl geride kaldı. 1 yıl içerisinde ben ve ekibim önemli çalışmalara imza attık. Birçok projemizde büyük ilerlemeler kat ettik. 1 yıl içerisinde tüm projelerin hayata geçirilmesi mümkün değil. Yapılan araştırmalarda gösteriyor ki halkımız bizden ve çalışmalarımızdan son derece memnun. Biz aynı ciddiyet ve azim ile bundan sonra da çalışmaya devam edeceğiz" dedi. Başkan Dalgıç, Kadir Albayrak a yeni görevinde başarılar dilerken CHP İl Başkanı Kadir Albayrak ise, Belediye Başkanımız ve ekibi ile birlikte her zaman birlikte ve dayanışma içinde çalışacaklarını söyledi.

Toplantıya Belediye Başkan Yardımcıları Eyüp Yiğiter ve Mehmet Özen in yanı sıra CHP li meclis üyeleri ile CHP il ve ilçe yönetim kurulu üyeleri ve partililer katıldı.