info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.5000
Dolar Satış
:
32.5586
Euro Alış
:
34.6207
Euro Satış
:
34.6830
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Tekirdağ Belediyesi Fen İşleri Müdürü Kenan Taşkın Görevden Alındı.

Tekirdağ Belediyesi Fen işleri Müdürü Kenan Taşkın’ın bu gün saat 17.00 itibari ile görevden alındığı bildirildi.

Bilgisine başvurduğumuz Fen İsleri Müdürü Kenan Taşkın ben Tekirdağ Belediye Fen İşleri Müdürü olarak görev yaptığım halde benim bilgim dışında ithal müteahitler getirilerek milyonluk yol ihalelerine itirazda bulunduğum için, bağlı bulunduğumuz başkan yard. Sinan Çetiz ile yapılan görüşmeler sonrası Tekirdağ Belediyesinin menfaatleri doğrultusunda hareket ettiğim için ben ve eşim görevden alındık! Bundan sonra Tekirdağ Belediyesi Fen İşlerinde neler olduğunu en açık bir şekilde kamuoyunu ve basına açıklamalarda bulunacağım.

Ben aynı zamanda bağlı bulunduğumuz sendika temsilcili görevini de yapıyorum Tekirdağ Belediyesinde görev yaptığım süre içerisinde hep belediye menfaatlerini koruyarak ve Tekirdağ lı olduğum için bana bu uygulama yapıldı. Eşim çevre müdürlüğünden bazı kişilere kadro açmak maksadıyla park ve bahçeler müd. Verildi. Bundan sonra hukuki mücadelem devam edeceği gibi, Belediyede yaptığım işler hepsi Tekirdağlılar tarafından bilinmektedir. Ben Hiçbir menfaat gözetmeksizin sadece Tekirdağlıların rahat edebilmesi için gece gündüz hizmet ettim, ama bazı kişilerin bana layik gördüğü bu kanunsuz işleme dur diyecek kişilerin olduğunu düşünüyorum.

Ben her zaman Fen işleri müdürlüğün de halkımızın rahat etmezi için gece gündüz çalıştık, ben ve ekibim hiçbir siyasi düşünce gütmeden verilen görevleri yerine getirdik.

Kaynak : Tekirdağ Yeni Haber