info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.4747
Dolar Satış
:
32.5332
Euro Alış
:
34.8231
Euro Satış
:
34.8859
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Tekirdağ Çevre Yolunda Yaralamalı Trafik Kazası 1 Ağır 2 Yaralı

Tekirdağ Çevre Yolunda Yaralamalı Trafik Kazası 1 Ağır 2 Yaralı

Tekirdağ çevre yolunda yapılan asfalt kaplama çalışmaları sebebiyle Muratlı kavşağı değirmenaltı arası tek yönlü verilen yolda akaryakıt tankeri ile özel araç kafa kafaya çarpıştılar.

Kazada 34 GD 5130 plakalı Adnan Hacı Alioğlu’nun kullandığı tankere aynı şeritte karşı yönden gelen 35 HVN 83 plakalı Seçkin Karanın kullandığı jeep ile çarpışması sonucu sürücülerden jeep şoförü ağır şekilde yaralandı tanker şoförü de aracın ön tarafından çarpması sonucu hafif şekilde yaralandı. Kazanın haber verilmesiyle 112 acil ekibi olay yerine gelerek olay yerindeki yaralılara müdahale yaptı, Tekirdağ Belediyesi kaza kırım ekibi de kazaya müdahale ederek yaralıları araçtan çıkardı. Olay yerindeki müdahalenin ardından yaralılar 112 acil ambulans ile Tekirdağ Devlet hastanesine kaldırıldı.

Tekirdağ emniyet müdürlüğü trafik denetleme ekibi kazanın oluşu ve çevre yolunun trafiğe açılması için gerekli önlemleri alarak kaza yapan araçların yoldan kaldırılmasını sağladılar. Trafik 1 saat sonra normal seyrine girdi.