info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.4747
Dolar Satış
:
32.5332
Euro Alış
:
34.8231
Euro Satış
:
34.8859
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Tekirdağ da 28 Belediyenin Harcaması ne kadardır

MHP Tekirdağ Milletvekili Nalcı, İçişleri Bakanı Beşir Atalayın cevaplaması için TBMM Başkanlığına soru önergesi verdi.

MHP Tekirdağ Milletvekili Nalcı, Soru önergesinde Belediyeler için "01.04.2009 tarihinden itibaren günümüze kadar askı (ilansız) yöntemiyle Belediye ve Kaymakamlık bünyesinde duyurulmuş ve bununla beraber doğrudan temin yoluyla yapılmış ihalelerin tarihleri, miktarları, bitiş tarihleri ve hangi firma ya da gerçek şahısların aldığına dair bilgiler nelerdir?" sorusuna yer verdi.

MHP Tekirdağ Milletvekili Kemalettin Nalcı, Tekirdağ da bulunan tüm Belediyelerin yaptığı ihalelerin, kim tarafından hangi usulle alındığını, yeni bir soru önergesiyle İçişleri Bakanı Beşir Atalay a sordu. Milliyetçi Hareket Partisi Tekirdağ Milletvekili Kemalettin Nalcı, daha önce Kapaklı Belediyesi ne ilişkin verdiği İhalelerin hangi usullerle hangi firmaya verildiği şeklindeki soru önergesinin kapsamını bu kez genişletti.

MHP Tekirdağ Milletvekili Kemalettin Nalcı, İçişleri Bakanı Beşir Atalay ın yanıtlaması istemiyle TBMM Başkanlığı na verdiği soru önergesinde aralarında Tekirdağ ve Çerkezköy Belediyesi nin de bulunduğu 28 Belediye nin ihalelerinin hangi usullerle yaptığını sordu.

MHP Tekirdağ Milletvekili Kemalettin Nalcı, Soru önergesinde bu belediyeler için "01.04.2009 tarihinden itibaren günümüze kadar askı (ilansız) yöntemiyle Belediye ve Kaymakamlık bünyesinde duyurulmuş ve bununla beraber doğrudan temin yoluyla yapılmış ihalelerin tarihleri, miktarları, bitiş tarihleri ve hangi firma ya da gerçek şahısların aldığına dair bilgiler nelerdi?" sorusuna yer verdi.

NALCI NIN İHALELERİNİ SORDUĞU BELEDİYELER

Yukarıdaki sorusunu Tekirdağ Belediyesi, Çorlu Belediyesi, Çerkezköy Belediyesi, Saray Belediyesi, Muratlı Belediyesi, Malkara Belediyesi, Hayrabolu Belediyesi, Şarköy Belediyesi ve Marmara Ereğlisi Belediyesi ile Tekirdağ ın Banarlı, Karacakılavuz ve Kumbağ Belediyeleri, Çorlu nun Velimeşe, Marmaracık, Misinli, Ulaş ve Yenice Belediyeleri, Saray ın Beyazköy ve Büyükyoncalı Belediyeleri, Malkara nın Sağlamtaş, Kozyürek ve Balabancık Belediyeleri, Hayrabolu nun Çerkezmüsellim ve Şalgamlı Belediyeleri, Şarköy ün Mürefte ve Hoşköy Belediyeleri ile Marmara Ereğlisi nin Yeniçiftlik Belediyesi için ayrı ayrı soran MHP Tekirdağ Milletvekili Kemalettin Nalcı nın göz ardı ettiği üç Belediye de var.

KARAAĞAÇ VE VELİKÖY Ü SORMADI

Tekirdağ Merkez ilçe ve Belde Belediyelerinin tamamının ihaleleri ile doğrudan temin yoluyla yapılan harcamaları mercek altına alan MHP Tekirdağ Milletvekili Kemalettin Nalcı, MHP li Belediye Başkanları nın başında olduğu Karaağaç ve Veliköy Belediyesi ile AK Partili Kızılpınar Belediyesini ise soru önergesine dahil etmedi. MHP Tekirdağ Milletvekili Kemalettin Nalcı nın verdiği soru önergesine Bakanlığın vereceği yanıt da merakla bekleniyor.