info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.4747
Dolar Satış
:
32.5332
Euro Alış
:
34.8231
Euro Satış
:
34.8859
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Tekirdağ da bayramlaşma

Tekirdağ da Ramazan Bayramı dolayısıyla bayramlaşma töreni düzenlendi.

Tekirdağ Valisi Zübeyir Kemelek başta olmak üzere Tekirdağ Belediye Başkanı Adem Dalgıç, Vali Yardımcısı Bekir Sıtkı Kocakundakçı, Cumhuriyet Başsavcısı Mustafa Demirdağ, İl Jandarma Komutanı Albay Ali İnlek, İl Emniyet Müdürü Necdet Çelikbilek, İl Genel Meclis Başkanı Münür Karaevli, İl Genel Sekreteri Mustafa Yel, Namık Kemal Üniversitesi (NKÜ) Rektörü Prof. Dr. Nizamettin Şenköylü ve daire müdürleri, kendileri için hazırlanan bir araç ile şeker bayramı dolayısıyla çeşitli ziyaretlerde bulundular.
İlk olarak İl Jandarma Komutanlığı nda başlayan bayram ziyaretinde protokolü karşılayan İl Jandarma Komutanı Albay Ali İnlek ve komutasında ki askeri kadro karşıladı. Gerçekleştirilen bayramlaşmanın ardından Tekirdağ Ceza Evi ne ziyaret gerçekleştirildi.
Tekirdağ Valisi Zübeyir Kemelek in eşi Zehra Kemelek, protokolün eşleri ile Tekirdağ Devlet Hastanesi 2. kısmını ziyaret ederken, Vali Kemelek de beraberindeki protokol üyeleri ile Devlet Hastanesi 1. kısmında yatan hastaları ziyaret etti.
İl Sağlık Müdürü Uğur Çağlayan başta olmak üzere Hastane Müdürü Rıdvan Yavuz ve doktorlar ile idari personelin karşıladığı protokol, acil servisten başlayan hasta ziyaretlerini hasta odalarında devam ettirerek hastalara sağlıklı ve mutlu bir bayram dilediler. Vali Kemelek ve beraberindeki heyet, hasta yakınları içinde ki küçük çocuklar ile de ayrıca ilgilenen Vali Kemelek ve beraberindekiler vatandaşlardan olumlu notlar aldılar.
Daha sonra 8. mekanize tugay komutanlığına geçen protokolü burada garnizon komutanı Tuğgeneral İsmail Gümüştekin karşıladı. Verilen izzeti ikramın ardından Zübeyde Hanım Huzur Evi ve Çocuk Yetiştirme Yurdu ile Çftlikönü Erkek Yetiştirme Yurdu ziyaret edildi.
Son olarak polis evine geçen protokolü burada il emniyet müdürü ve üst düzey emniyet müdürler karşıladılar. AK Parti Tekirdağ milletvekillerinden T.Ziyaeddin Akbulut ile Faik Öztrak ın da yer aldığı bayramlaşmaya ilgi yoğun oldu. Burada siyasi partilerin üst düzey temsilcileri ile sivil toplum örgütlerinin iler gelenleri bayramlaştılar.