info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.4527
Dolar Satış
:
32.5111
Euro Alış
:
34.8255
Euro Satış
:
34.8882
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Tekirdağ da Cip Elektrik Direğine Çarptı: 2 Ölü, 1 Yaralı

Tekirdağ’da aşırı hız nedeniyle kontrolden çıkan cip, elektrik direğine çarptı.

Tekirdağ’da aşırı hız nedeniyle kontrolden çıkan cip, elektrik direğine çarptı. Kazada hurda yığınına dönen cipteki 2 kişi öldü, 1 kişi ise ağır yaralandı.

Kaza, saat 03. 00 sıralarında kent merkezindeki Sahil Caddesi üzerinde bulunan Otogar Kavşağı'nda meydana geldi. Avusturya’da yaşayan Üniversite öğrencisi 20 yaşındaki Ömer Can Al, aynı yaştaki arkadaşı Ferhat Akgün ve kardeşi 18 yaşındaki Onur Akgün ile birlikte iddiaya göre deniz kenarında alkol aldı. Ardından 3 genç, Ömer Can Al yönetimindeki W 4366 K Avusturya plakalı ailesinin yeni aldığı ciple gezintiye çıktı. Caddede aşırı hız yaptığı öne sürülen sürücü Al, bir anda direksiyon kontrolünü yitirince refüjdeki beton elektrik direğine çarptı. Cip hurda yığınına dönerken, Gazi Üniversitesi Turizm Fakültesi Rekreasyon Yönetim Bölümü'nü yeni kazanan Onur Akgün'ün sağ bacağı diz altından koptu. Akgün, gelen sağlık ekipleri tarafından Tekirdağ Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Büzülen cipin içinde güçlükle bulunan bacak parçası da bir kutuya konularak onun arkasından hastaneye götürüldü.

CESETLER 3 SAATE ÇIKARILDI

Hurda yığınına dönen cipten vücutlarının bir bölümü dışarı sarkan ve geri kalan kısmı içeride sıkışan sürücü Ömer Can Al ile Van'da vatani görevini yapan ve bayram izni için memleketine gelen er Ferhat Akgün'ün öldüğü belirlendi. Kaza kırım, itfaiye, polis ve sağlık ekiplerinin yaklaşık 3 saat süren çalışmalarının ardından cesetler güçlükle çıkartılarak Tekirdağ Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı. Kazayı duyarak olay yerine gelen ölenlerin yakınları ise sinir krizleri geçirdi.

Tekirdağ Devlet Hastanesi'nde ilk müdahalesi yapılan Onur Akgün kopan bacağı ile birlikte İstanbul'daki özel bir hastaneye sevk edildi.

Hurda yığınan dönen cip ise çekici yardımı ile kaza yerinden kaldırıldı. Soruşturma sürüyor.