info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.3271
Dolar Satış
:
32.3854
Euro Alış
:
34.4475
Euro Satış
:
34.5096
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Tekirdağ da düğüm son hafta çözülür

Tekirdağ Süper Amatör Küme de 18. hafta bugün oynanan maçlarla tamamlandı ve ligde son 4 haftaya girildi

Ligde son haftaya kadar düğüm çözülmeyecek gibi duruyor...

Velimeşe sürprizi

Çorlu da son haftaların formda takımı ve otoritelerin zirvede hiç şans vermediği Velimeşe Belediye, Çorlu deplasmanında zorlanmadan kazanınca bir anda büyük bir avantaja sahip oldu. Zira mavi-beyazlılar evinde Çorlu Sanayi ve Adalet maçlarını kazanırsa ilk iki içinde kalmayı başararak Tekirdağ süper amatör lig tarihinin en büyük süprizini gerçekleştirecek.

Tekirdağspor Çarşamba Günü Kazanır

Tekirdağspor kötü başlayıp iyi götürdüğü ligi evinde oynadığı ve çok arayacağı Çorlu Gençlerbirliği ve Velimeşe Belediye maçları ile zora soktu. İyi ve özellikle ofansif yönü çok kuvvetli olan Tekirdağspor amatördeki ilk sezonu olan 2004-2005 ten sonraki en iyi kadro ve futbola sahip bir takım oldu. Sarı-Siyahlılar, zorlu Şarköy ve Çorlu Sanayi maçlarını kazanır ve şansını final maçı olan Çorlu Gençlerbirliği maçına taşır.

Avantaj Çorlu Gençlerbirliği nde

Lige geç hazırlanıp ilk haftalarda bocalayan Çorlu Gençlerbirliği kaliteli kadrosu ile kısa zamanda Tekirdağ süper amatör kümeye ağırlığını koydu. Mavi-Siyahlılar zorlu Şarköy deplasmanı ve Veliköy maçlarını kazanır ve kendisine şampiyonluk ve için yetecek son haftaki Tekirdağ maçına avantajlı çıkar.

Amacı Kalmayan Takımların Maçlara Konsantrasyonu Çok Zor Zirvedeki takımlarla maçları olan Şarköy, Çorlu Sanayi ve Veliköy gibi üst sıralarda bulunan takımların bundan sonra oynayacağı maçlarda bu maçlara konsantrasyonu zor olacak. Bu duruma ligden çekilen takımların da büyük payı var.

Zirvede Son Durum

Çorlu Gençlerbirliği 17 maç 42 puan

Şarköy (D)

BAY

Veliköy

Tekirdağ

Velimeşe Bld 17 maç 40 puan

BAY

Çorlu Sanayi

Y.Hayrabolu (hükmen galibiyet)

Aydoğdu Adalet

Tekirdağ 15 maç 35 puan

Çorlu Sanayi (bu çarşamba erteleme maçı)

Aydoğdu Adalet

Karacakılavuz(hükmen galibiyet)

Şarköy (D)

Çorlu Gençlerbirliği (D)

Kaynak yerelfutbol.com