info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.4742
Dolar Satış
:
32.5327
Euro Alış
:
34.7084
Euro Satış
:
34.7710
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Tekirdağ da Haftasonu Yine Kazalar

Tekirdağ da Haftasonu Yine Kazalar

Sahilde 3 aracın karıştığı kazada 1 kişi yaralandı.

Tekirdağ da gece 00:30 sıralarında portakal büfe önlerinde meydana gelen kazada 59 AR 719 plakalı özel araç sürücüsü Asude Acar(27) yol kenarında park halinde olan 59 DS 950 ve 59 EN 959 plakalı araçlara çarparak hasara sebep oldu. Tekirdağ istikametine doğru gelen öğretmen Asude Acar hareket halindeyken arkasından gelen bir aracın aniden sıkıştırması sonucu korkarak yolun sağına doğru direksiyonu çevirdiği, bu esnada yolun kenarında bulunan 2 araca çarptığını anlattı. Hem kendi aracımız hem de çarptığım diğer iki araç için üzgünüm dedi.

Kaza sonrası araçtan indirilen Sürücü Acar gelen 112 acil ambulans da yapılan tedavisinin ardından Tekirdağ devlet hastanesine kaldırıldı. Yarım saat süreyle trafiğe kapanan yol araçların kaldırılması ve trafik emniyetinin alınması ardından trafiğe açıldı.

ÖĞRENCİ NKÜ YE GİDERKEN DİREKSİYON HAKİMİYENİ KAYBETTİ.

NKÜ sağlık meslek yüksek okulu hemşirelik bölümü öğrencisi Hasan Akuzun (24) 34 NOA 88 plakalı özel aracıyla İstanbul istikametine giderken yaylalı kent önünde orta şeritteki bordüre  çarparak kaza yaptı.

Tekirdağ değirmenaltı mahallesi yaylalı kent sitesi önünde saat 14.30 sıralarında yolnu ortasında bordüre çarparak sol ön tekerleği kopan araçta hafif yaralanan öğrenci 112 ambulans ile ilk tedavisi yapılarak Tekirdağ devlet hastanesine kaldırıldı. Tekirdağ emniyet müdürlüğü  trafik ekiplerinin yolda aldıkları emniyet tedbiri ardından araç çekici marifetiyle yoldan kaldırıldı ve yol normal akışına döndü kazayla ilgili soruşturma devam ediyor.