info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.4551
Dolar Satış
:
32.5136
Euro Alış
:
34.6559
Euro Satış
:
34.7183
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Tekirdağ da Kaza: 2 si Astsubay 3 Yaralı

Tekirdağ da, aşırı hız yüzünden kontrolden çıkan otomobil refüje çarptı. Kazada hurdaya dönen otomobilde bulunan 2 si astsubay 3 kişi yaralandı.

Kaza, bu sabaha karşı Tekirdağ yakınlarındaki Yeniçiftlik Mevkii'nde meydana geldi. Edirne'nin Keşan İlçesi'ndeki Kazım Karabekir Kışlası'nda görevli 21 yaşındaki Astsubay Çavuş Ali Dinç ve 25 yaşındaki Astsubay Üstçavuş Serhat Karagöl ile arkadaşları 35 yaşındaki Hasan Bucük, dün İstanbul'a gitti. Burada gezen 3 arkadaş, geceyarısından sonra Ali Dinç yönetimindeki 17 DT 885 plakalı otomobil ile tekrar Keşan'a dönmek üzere yola koyuldu. 
 
ASTSUBAYLAR AĞIR YARALI

Ancak uykusuz olduğu belirtilen sürücünün direksiyon kontrolünü yitirdiği otomobil, yolun sağındaki refüje çarptı. Hurda yığınına dönen otomobildeki astsubaylar Ali Dinç ve Serhat Karagöl ile arkadaşları Hasan Bücük yaralandı. Gelen sağlık ekiplerinin yaptığı ilk müdahalenin ardından 3 yaralı ambulansla Tekirdağ Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Hastanede tedavileri devam eden astsubaylar Dinç ve Karagöl'ün sağlık durumlarının ciddiyetini koruduğu ve yoğun bakım ünitesinde tedavilerinin sürdüğü belirtildi. Bücük'ün ise hayati tehlikesinin olmadığı bildirildi.
 
Kaza haberini alan çok sayıda asker ile yaralıların yakınları hastaneye akın etti. Soruşturma sürüyor.