info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.5096
Dolar Satış
:
32.5682
Euro Alış
:
34.6254
Euro Satış
:
34.6878
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Tekirdağ da spor salonu sorunu

Tekirdağ Gençlik ve Spor İl Müdürü Şevket Demirkaya spor salonu sorununa dikkat çekti.

Tekirdağ Gençlik ve Spor İl Müdürü Şevket Demirkaya, kentteki salonların sportif faaliyetlerde yetersiz kaldığını belirterek; "Okullardaki spor salonlarının kullanıma açılmasıyla bu problemlerimiz çözülecek." dedi.
Demirkaya, Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü nde düzenlenen 2009-2010 yılı spor faaliyetleri toplantısında, Tekirdağ Atatürk Spor Salonu nun kısa zaman önce hizmete girdiğini belirtti. İsmet İnönü Spor Salonu ile birlikte kentteki salon sayısının ikiye çıktığını ifade eden Demirkaya, buna rağmen tesislerin sportif faaliyetlere yetersiz kaldığını söyledi.

Spor salonu sıkıntısını çözmek için çalıştıklarını belirten Demirkaya, şöyle konuştu; "Tekirdağ da faaliyet gösteren bir çok spor dalı var. Takımlarımız salonlar yetersiz olduğundan maç ve antrenman yapmakta sıkıntı çekiyorlar. Bu sorun Türkiye nin bir çok ilinde de var. Bunu çözmek için Gençlik ve Spor Genel Müdürlüğü okulların salonlarının kullanıma açılmasıyla ilgili çalışma yapıyor. Okullardaki spor salonlarının kullanıma açılmasıyla bu problemlerimiz çözülecek."

Tekirdağ Yelken Temsilcisi Birol Uzel ise yelken sporunun çok pahalı bir spor olduğunu ifade ederek, bir lasser teknesinin 15 bin TL olduğunu kaydetti. Yelken sporunun seyircisi az olduğu için sponsor bulmakta zorlandıklarını anlatan Uzel; "Yetiştirdiğimiz sporcuların aileleri tarafından yapılan desteklerle ayak duruyoruz." dedi. Toplantıya Tekirdağ da amatör olarak faaliyet gösteren spor dallarının il temsilcileri katıldı. (AA)