info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.4747
Dolar Satış
:
32.5332
Euro Alış
:
34.8231
Euro Satış
:
34.8859
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Tekirdağ da Tanker Faciası 1 Ölü

Tekirdağ Çevreyolu Değirmenaltı - Muratlı kavşağı arası donlu dere mevkiinde meydana gelen kazada 1 kişi hayatını kaybetti.

 

Tekirdağ Çevreyolu Değirmenaltı – Muratlı kavşağı arası donlu dere mevkiinde meydana gelen kazada 1 kişi hayatını kaybetti.
 
Bu sabah saat 06:00 civarı nda Ereğli Seymen yolu üzerindeki şirket merkezinden göreve gitmek üzere çıkan 34 BT 2507 çekici ve arkasında bağlı olarak 34 EZ 9196 plakalı tanker kullanan İsmail Kibar (25) yolun dışına çıkarak şarampolde giderek köprünün ayağına çarparak şoför mahallinde olan şoför olay yerinde hayatını kaybetti.
 
Sabahın erken saatlerin de kazanın olması sebebiyle yoldan görünmeyen tanker saat 13:00 sıralarında aracı gören bir kişi tarafından polise bildirilmesi üzerine kaza yerine gelen itfaiye ekipleri kaza kırım ekibi, 112 ambulans ve polis ekipleri kazada araçta sıkışarak hayatını kaybeden şoförün cansız bedenini çıkardılar.
 
Nöbetçi Cumhuriyet Savcısı olay yerine gelerek yaptığı inceleme sonrası hayatını kaybeden İsmail Kibar Tekirdağ Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı. Buradan da İstanbul adli tıp kurumuna sevk edildi. Adli inceleme sonrası cenaze Niğde Çiftlik beldesi Bozköy de defnedilecek.