info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.4527
Dolar Satış
:
32.5111
Euro Alış
:
34.8255
Euro Satış
:
34.8882
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Tekirdağ Emniyet Müdürlüğü Baş Polis Memurluğu Terfi Töreni Yapıldı

Tekirdağ Emniyet Müdürlüğü Başpolis Memurluğu Terfi Töreni Polis Evinde yapıldı.

Tekirdağ Valisi Zübeyir Kemelek, Cumhuriyet Başsavcı Vekili Metin Arda, Adalet Komisyonu Başkanı Ekrem Esin, İl Jandarma Alay Komutanı Kazım Rıfkı Ayan, İl Emniyet Müdürü Necdet Çelikbilek, Emniyet Müdür Yarcımcıları, Şube Müdürleri, Şube Müdür vekilleri ve Baş Polis Memurluğu Sınavında başarılı olan 52 polis memuru katıldı.

Tekirdağ İl Emniyet Müdürü Necdet Çelikbilek Terfi Töreninde yapmış olduğu konuşmada; "Emniyet Teşkilatı kanununda yapılan düzenleme ile, teşkilatımızın ara kademe rütbeli personel ihtiyacını karşılamak amacıyla, ilgili yönetmelik hükümleri çerçevesinde oluşturulan Başpolis Memurluğu Kadrosuna yapılan sınav ve eğitim sonrasında, müdürlüğümüzden 53 personelimiz Başpolis Memurluğu rütbesine terfi etmeye hak kazanmıştır.

Teşkilatımızda başarılı polisleri özendirmek ve amir kadrosuna geçirmek amacıyla yapılan düzenleme ile yaşları ve tecrübeleri ile yıllarını mesleğe severek vermiş polislerimizden daha iyi faydalanılmasını sağlayacak,Ayrıca sayısal olarak yetersiz olan Komiser yardımcısı sorununa çare olması bakımından önemli bir uygulamadır.

Bu yeni uygulama ile hem personelin moral ve motivasyonu arttırılarak kendilerini eğitime ve geliştirme çabaları desteklenmiş hemde yetenekli polislerin ön plana getirilmesi fırsatı yaratılarak polis memurları arasında kalitenin arttırılması sağlanmıştır.

İlerleme ve Yükselme imkanı hisseden ve bekleyen,Önünde aydınlık bir kariyer gören personel daha verimli ve etkin çalışmaya motive olacaktır.

Emniyet örgütünde değişen güvenlik anlayışı ve Çağın getirdiği yenilikler çerçevesinde,hızlı değişimler yaşanmaktadır.Hizmette Kaliteyi arzulanan noktaya çıkartmak bu değişimler sayesinde sağlanabilecektir.

Diğer tüm gelişmiş Ülke Polis Teşkilatlarında olduğu gibi,Teşkilatımızda da en önemli temel taşları ve vitrini konumundaki polis memurlarına yükselme olanağı tanınması,vatandaşa sunulan hizmetin etkinlik,verimlilik ve kalitesinede önemli katkılar sağlayacağı için gayet önem arz etmektedir.

Terfi eden meslektaşlarımız, Emniyet teşkilatı kanununda başpolis memurluğu için belirlenen görev ünvanlarında belirtildiği üzere, "Ekiğ Amiri, Tim Amiri, Devriye Amiri, Grup Amiri, Grup Amir Yardımcısı, Ekip Amir Yardımcısı, Büro Amir Yardımcısı, Büro Memuru, Ekip Memuru" ünvanlarında değerlendirilerek, mevcut rütbeli personelin sayısal olarak yetersiz olduğu birimlerde görevlendirilerek, ara kademe rütbeli personel ihtiyacını karşılayacaklardır.

Terfi eden personelimize yeni rütbelerinin hayırlı olmasını diliyor,Önceden olduğu gibi bundan sonrada aynı özveri ile çalışmalarına devam etmelerini ve bu uygulamada ilk olmaları bakımından kendilerinden sonra terfi edecek olak meslektaşlarına gösterecekleri performans ile örnek olmalarını temenni ediyorum.” dedi.

Tekirdağ İl Emniyet Müdürü Necdet Çelikbilek'in konuşmasından sonra Tekirdağ Valisi Zübeyir Kemelek Cumhuriyet Başsavcı Vekili Metin Arda, Adalet Komisyonu Başkanı Ekrem Esin, İl Jandarma Alay Komutanı Kazım Rıfkı Ayan ve İl Emniyet Müdürü Necdet Çelikbilek Tarafından Başpolis Memurluğuna Terfi edenlerin apoletleri takıldı.

Tekirdağ Valisi Zübeyir Kemelek'te Emniyet Müdürlüğü Bünyesinde görev yapan 2 Başpolis ve 8 Polis Memuruna  Başarı Belgesi Verdi.

Başarı Belgesi Alan Başpolis Memurları

1-Hayrettin Yılmaz

2-Mümin Cengiz

Başarı Belgesi Alan Polis Memurları

1-Bayram Özdemir

2-Murat Ünlü

3-Güray Alışkan

4-Doğan Yüksel

5-Fevzi Yüksel

6-Güvenç Özçelik

7-Emre Yatkın

8-Mehmet Aykan

Başpolis Memurluğuna Terfi Edenlerin Listesi

1-Faruk Pilevne

2-Hayrettin Yılmaz

3-Serkan Özdil

4-Naci Öner

5-Tamer Şan

6-Faruk Uzun

7-Hasan Uluoğlu

8-Mesut Karaağaç

9-Mesut Berberoğlu

10-Cihan Yeltepe

11-Mümin Cengiz

12-Murat Ölmez

13-Sözgün Yücel

14-Cihat Toz

15-Hüseyin Kuşkonmaz

16-Kemal Özcan

17-Seçkin Tali

18-Özcan Karacan

19-Mustafa Özfidan

20-Erol Çelik

21-Adnan Fiden

22-Mehmet Demirbay

23-Adem Bayrak

24-Sefer Yucak

25-Cüneyt Sönmez

26-Levent Düzenli

27-Murat Doğruer

28-Vedat Mataş

29-Erkul Kızıl

30-Zeki Ağaç

31-Osman Şimşek

32-Secaattin Şamasaz

33-Cüneyt İğertokoğlu

34-Necla Payam

35-İlker Mermez

36-Mahmut Özmermer

37-Naci Arlı

38-Doğan Parlak

39-Ali Akıncı

40-Ramazan Güneş

41-Murat Bozeli

42-Ahmet Serdar Derici

43-Ceyhan İmal

44-Hakan Tek

45-Nuri Yıldız

46-Rüstem Yılmaz

47-Mehmet Vakıf Özil

48-Ayşe Usta

49-Engin Usta

50-İsmail Gürer

51-Abdülkadir Katırancı

52-Emin Bulut

 

 

Kaynak : Tekirdağ Yeni Haber