info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.4551
Dolar Satış
:
32.5136
Euro Alış
:
34.6559
Euro Satış
:
34.7183
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Tekirdağ Gazeteciler Birliği Derneği Yönetimi Valimiz Ali YERLİKAYA yı Ziyaret Etti

Tekirdağ Gazeteciler Birliği Derneği Yönetimi Valimiz Ali YERLİKAYA yı Ziyaret Etti

Tekirdağ  Gazeteciler Birliği Derneği  Başkanı Naci AKYAZI ve Yönetim Kurulu Üyeleri Valimiz Ali YERLİKAYA’ yı makamında ziyaret ederek görevinde başarı dilediler. Medya olarak da her zaman yanında olduklarını vurguladılar.

 Valimiz Ali YERLİKAYA basın mensuplarının ziyaretinde; hep birlikte hareket edeceğiz. Daha önceden de çeşitli sebepler ile Tekirdağ’a geldim. Konyalıyım ama artık Tekirdağ lı oldum.

 Tekirdağ’da bayramda göreve başladım ve halen Tekirdağ’ı tanımaya devam ediyorum. Medya ile her zaman rahatça görüşeceğine dikkat çekerek, ayda bir kez mutlaka bir araya gelineceğini belirtti.

  Medyanın hayatın renkli emarını çektiğini hatırlatan Valimiz Ali YERLİKAYA bizim göremediğimiz tarafları da o emardan görme şansımız var diyerek medyanın dünya üzerinde ki üçüncü büyük güç olduğunu ve birlik ve beraberlik içinde vatandaşlara hizmet edilmesi gerektiğinin altını çizdi.

 Tekirdağ ilinin sadece merkez ilçesi ile değil ilçeleri ile bir bütün olduğuna değinerek Tekirdağ ilinin güçlü bir kent olduğunu ve yakın bir tarihte büyük şehir olacağına dikkat çekti.

  Ziyaretten duyduğunu memnuniyeti dile getiren Valimiz Basın Mensuplarıyla günün anısına hatıra fotoğrafı çektirdi.