info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.4742
Dolar Satış
:
32.5327
Euro Alış
:
34.7084
Euro Satış
:
34.7710
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Tekirdağ Gümrük Bölge Müdürlüğü Kadrosu Tamamlandı.(Özel Haber)

Batı Marmara Gümrük ve Ticaret Bölge Müdürlüğü kadrosu yeni atanan müdürler ile tamamlandı. Batı Marmara Gümrük ve Ticaret Bölge Müdürü Muharrem Murat ,Tekirdağ da yeni kurulan gümrük bölge müdürlüğü ve Bölge müdürlüğüne bağlı Gümrük Müdürlüklerinde yeni atananlar ile kadro tamamlanmış oldu.

Tekirdağ Gümrük Bölge müdürlüğüne atandığı günden beri başarılı çalışmalarıyla gümrük camiasında saygı duyulan ilişkilerde ,gümrükle ilgili çalışan mükelleflerin sorunlarını en kısa zamanda çözüme kavuşturmak için tüm gücü ve ekibiyle birlikte ithalatçı ve ihracatçı mükelleflerin yanında olduğu biliniyor. Tekirdağ Gümrük müdürü Mehmet Enver Kök’ün Dalaman Havaalanı gümrük müdürlüğüne atanmasıyla boş kalan Tekirdağ Gümrük müdürlüğüne Nebi Köse’nin  atanması, Tekirdağ gümrük kaçakçılık ve istihbarat müdürü  Mahmut Nedim Gürtekin’in Antalya’ya atanmasıyla boşalan Tekirdağ gümrük kaçakçılık ve istihbarat müdürlüğüne Murat Çavuşoğlu atanarak görevlerine başladılar.

Yeni atanan müdürler ve bölge müdür yardımcılarıyla ile bu gün bir toplantı yapan Tekirdağ Bölge müdürü Muharrem Murat beraberinde bölge müdür yardımcıları Abbas Sarıhan, Mehmet Turgut, Kaçakçılık ve istihbarat müdürü Murat Çavuşoğlu ve Tekirdağ Gümrük müdürü Nebi Köse ile bir araya geldiler.

Yeni atanan müdürler ve bölge müdür yardımcılarıyla Tekirdağ bölge müdürlüğü artık Çanakkale ve Çerkezköy , Çorlu, Tekirdağ merkez de kapasiteyi daha yukarıya çıkarmak için iddialı bir şekilde ekip çalışmasıyla Tekirdağ bölge müdürlüğünün başarısının daha da yükselmesi bekleniyor.