info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.4742
Dolar Satış
:
32.5327
Euro Alış
:
34.7084
Euro Satış
:
34.7710
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Tekirdağ Mhp Ankara Delegeleri Devlet Bahçeli Dedi

Tekirdağ Mhp Ankara Delegeleri "Devlet Bahçeli" Dedi

Bu gün Tekirdağ MHP il başkanlığında düzenlenen daraltılmış istişare toplantısı öncesi yapılan basın açıklamasında MHp il başkanı Enes Kaplan 4 kasım 2012 de yapılacak olan olağan büyük kongrede genel başkan Devlet Bahçeliye destek vereceklerini açıkladılar.

MHP il başkanı Enes Kaplan yapmış olduğu basın açıklamasında ülkemiz ucu karanlık bir süreçte hızla ilerlemektedir. Mevcut hükümetin uyguladığı tavizkar politikalar sonucunda terör örgütü ve onun siyasi uzantıları cesaret bulmaktadır.

Bölge barışından söz edilmesine rağmen vatanımız ve milletimiz her geçen gün kaos’a sürüklenmektedir. Ne acıdır ki iktidar partisi ve onun yöneticileri bunun bilincinde ve sorumluluğunda değildir. MHP mensupları olarak milli duruşumuzdan taviz vermediğimiz sürece Türkiye nin tarihin en büyük kırılma noktalarından birini yaşamasına engellemiş oluruz.

Büyük Ortadoğu projesi ve arap baharı diye önümüze sunulan oluşumun Milletimize fayda sağlamayacağı apaçık ortada dururken, ülke sınırlarımız içinde oynanan oyunlar yüreğimizi sızlatmaktadır. Türk milliyetçilerinin yegane varoluş amacı bu tehlikeli oluşumlara karşı durmaktır. Yaşadığımız olaylar karşısında bize sabır telaki edenler şunu unutmasınlar ki bıçak kemiği çoktan geçmiştir. Toplumumuzun refahını milli ilkelerimizi ve siyasi etiği kaybeden iktidarın tek alternatifi gücünü milletten alan önce ülkem ve milletim sonra partim sonra ben ilkesini kendine şiar edinen MHP dir.

Malumunuz üzere 4 kasım 20012 tarihinde MHP olağan genel kurulu gerçekleşecektir. Temennimiz genel kurulun Türk İslam ilkesine ve partimize yakışır bir olgunluk içinde geçmesidir. Bize yakışan budur ve kimse aksi düşüncelere kapılmamalıdır. Milletimizin birliğine ve bütünlüğüne yönelik her türlü çirkin oyunlar karşı uyanık olduğumuzu kamu oyunca bilinmesini isteriz. Tekirdağ MHP il başkanlığı olarak  partimiz üzerinde  oynanan oyunların farkında ve bilincindeyiz. Partimizi ve davamızı psikolojik teknikleri kullanarak eleştirenlerin amaçlarının davamıza fayda sağlamayacağı gibi , aslında partimize gönül bağlayan insanların umutlarını yok ederek, Türk milliyetçiliği fikrini toplum bilincinden çıkarmak olduğunu çok iyi idrak etmeliyiz.

Sonuç olarak partimizde bir lider boşluğu varmış havası yaratılmak istenmektedir. Bizler geçmişte olduğu gibi  gelecekte de bilge liderimiz Genel başkanımzı Dr. Devlet Bahçelinin onurlu duruşuna bilgi ve becerisine devlet adamlığına ve olaylar karşısındaki öngörüşüne bu gün her zamandan daha fazla ihtiyaç duyuyoruz.Sn DR. Devlet Bahçelinin partimizi iktidara taşıyacağından endişemiz ve şüphemiz yoktur, hiz bir zamanda olmamıştır. Kurultay öncesinde ve kurultayda kendisiyle birlikte aynı davaya hizmet etmekten gurur duyduğumuz genel başkanımız Dr. Devlet Bahçeliye desteğimizin devam edeceğini hafıza kaybı yaşayanlara bir kez daha hatırlatmak isterim. Tekirdağ il teşkilatı olarak 4 kasım 2012 de yapılacak olan büyük kongrede üst kurul delegelerimiz , il ve ve ilçe yöneticilerimiz ve belediye başkanımızla birlikte bilge lider Dr. Devlet Bahçeliye hertürlü desteği vermeyi ve dualarımızn kendisi ile odlunu kamu oyu ile paylaşırız. Yolun ve bahtın açık olsun Devletin Başına Devlet Gelecek. Diye konuşmasını sürdüren MHP Tekirdağ il başkanı Enes Kaplan basın açıklaması sonrası Tekirdağ Tic. Ve sanayi odasında genel başk. yard. prof dr. Mevlüt Karakaya’nın da katıldığı istişare toplantısına katıldı.