info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.4747
Dolar Satış
:
32.5332
Euro Alış
:
34.8231
Euro Satış
:
34.8859
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Tekirdağ Rakısı Efsane Yazdırıyor

Tekirdağ Rakısı, Efsane Tekirdağ kampanyası ile hem tüketicilerinin yaratıcı hikayelerini bir kitapta topluyor hem de en yaratıcı 10 hikaye sahibini efsanenin doğduğu topraklara davet ediyor.

Tekirdağ Rakısı, Efsane Tekirdağ kampanyası ile hem tüketicilerinin yaratıcı hikayelerini bir kitapta topluyor hem de en yaratıcı 10 hikaye sahibini efsanenin doğduğu topraklara davet ediyor. www.facebook.com/tekirdagrakisi adresi üzerinden gerçekleşen kampanya 15 Ocak tarihine kadar devam edecek.

Tekirdağ Rakısı, "Efsane Tekirdağ" kampanyasının sosyal medya iletişimini geçtiğimiz günlerde www.facebook.com/tekirdagrakisi sayfasından duyurdu. Teaser ve ana kampanya ilanlarıyla da dikkat çeken proje, 15 Ocak tarihine kadar devam edecek. Tekirdağ Rakısı gerçek hikayesini açıklamadan önce tüketicilerine kendi efsanelerini yazma şansı sunuyor.

Tekirdağ Rakısı'nın "Kendi Tekirdağ Efsaneni Yarat" sloganıyla dikkat çektiği kampanyaya gönderilecek olan tüm yazılar marka yöneticileri tarafından değerlendirilecek. Elemeden geçen tüm hikayeler "Efsaneler Kitabı"na girme hakkı kazanırken en yaratıcı bulunan 10 hikayenin sahibi de efsanenin doğduğu topraklara Tekirdağ şehrine ve rakı fabrikasına gitme şansı bulacak.

Yarışmaya birden fazla metin ile katılma şansına sahip olan tüketiciler, kampanya tamamlandıktan sonra Tekirdağ Rakısı'nın organize ettiği özel bir gecede bir araya gelecekler. Gerçek Tekirdağ Efsanesi'nin açıklanacağı bu gecede en yaratıcı 10 hikayenin sahipleri de açıklanacak.

Kaynak: MaketingTurkiye Sitesi