info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.3271
Dolar Satış
:
32.3854
Euro Alış
:
34.4475
Euro Satış
:
34.5096
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Tekirdağ Sporlu Gençlerden Başkana Kupa

Tekirdağ Sporun BAL Liginde başarısız sonuçlar almasına rağmen alt yapı da mücadele eden U-15 kulüpler arası liginde 15 maçta 100 gol atıp sadece 3 gol yiyen namağlup şampiyon olan takımın sporcu ,teknik direktör ve idarecileri ile beraber Belediye Başkanı Opr. Dr. Adem Dalgıç ı Ziyaret ettiler.

Tekirdağ Sporun BAL Liginde başarısız sonuçlar almasına rağmen alt yapı da mücadele eden U-15 kulüpler  arası liginde 15 maçta 100 gol atıp sadece 3 gol yiyen namağlup şampiyon olan takımın sporcu ,teknik direktör ve idarecileri ile beraber Belediye Başkanı Opr. Dr. Adem Dalgıç’ı Ziyaret ettiler

Tekirdağ Belediye Başkanlığı makamında Ziyarete Gelen Sporcular Başkan Dalgıç’a Kazandıkları Başarı Sonrasında Kupayı Hediye Ettiler.Mayıs-Haziran 2011 aylarında futbol federasyonu tarafından belirlenecek olan Türkiye Finallerine Katılacak Olan Takımın Teknik Direktörü Okan Aydın’ı ve Futbolcuları kutlayan Adem Dalgıç Türkiye Finallerinde de  başarılar dileyerek hepsini kutladı.

Tekirdağ Belediye Başkanı Opr. Dr. Adem Dalgıç U-15 Kulüpler arası liginde Tekirdağ Şampiyonu Olan Takıma Hediyeler Dağıttı ve Türkiye Finallerinde de Başarılar Diledi.