info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.5096
Dolar Satış
:
32.5682
Euro Alış
:
34.6254
Euro Satış
:
34.6878
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Tekirdağ Teknik ve Endüstri Meslek Lisesi Mezunlar Günü Kutlandı

Tekirdağ Teknik ve Endüstri Meslek Lisesi Mezunlar Günü Kutlandı

Tekirdağ Teknik ve Endüstri Meslek Lisesi tarafından Geleneksel hale getirilen Bu yıl 3. sü düzenlenen  "Mezunlar  Günü", Tekirdağ Teknik ve Endüstri Meslek Lisesi Okul Bahçesinde gerçekleştirildi.

 Mezunlar günü etkinliği  Okul Müdürü Üzeyir SOYSEV'İN; tüm katılımcılara ve organizasyonda emeği geçen herkese teşekkür ederek bir sonraki Mezunlar Gününde  yeniden buluşma beklentisini dile getirmesiyle başladı.

1948 yılından bu yana Okulun ilk mezunlarından, aynı zamanda eski öğretmenlerinden biri olan, Muharrem ÇELİKER  ile Yıldız Kalıp A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Cemil YILDIZ’ın  konuşma yaparak davetliler ile  anılarını paylaşması etkinlekte duygusal bir ortam yarattı.

Etkinlik Tekirdağ Teknik ve Endüstri Meslek Lisesi Halkoyunları ekibinin oyunlarıyla devam etti. Halkoyunlarının gösterilerinin ardından  simgesel hale gelen ikramların yanında davetlilere günün anısına ufak hediyeler verildi. Katılımın yüksek olması, okul mezunlarının birbirleriyle hasret gidermelerini ve eski günlerini yad etmelerini sağladı.

Mezunlar günü etkinliğine, Valimiz Zübeyir KEMELEK, Belediye Başkanı Opr.Dr. Adem DALGIÇ, Milli Eğitim Müdürü Halis İŞLER, İş- Kur İl Müdürü Şeraffettin KÜÇÜK, Ülkemizin önde gelen sanayicilerinden Yıldız Kalıp A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Cemil YILDIZ, eski mezunlarından aynı zamanda  öğretmenlerinden  Muharrem ÇELİKER, Okul mezunu İlimizin değerli Sanayicileri ve Esnafları, Öğretmenler ve Öğrenciler katıldı.