info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.4742
Dolar Satış
:
32.5327
Euro Alış
:
34.7084
Euro Satış
:
34.7710
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Tekirdağ Valisinden Sultanköy e Sürpriz Ziyaret

Tekirdağ Valisi Zübeyir Kemelek Marmara Ereğlisi ve Sultanköy çevresinde bulunan üretim merkezlerini ziyaret etti.

Beraberinde Marmara Ereğlisi kaymakamı İrfan Demiröz olmak üzere başta Trakya elektrik enerji üretim merkezini ziyaret eden Vali Kemelek, burada Trakya elektrik genel müdürü Hasan Bekir Özgirgin den tesis hakkında bilgiler aldı.

Vali Kemelek Daha sonra Trakya elektrik üretim merkezi yetkilileri ile bir süre sohbet ettikten sonra, Trakya elektrik Marmara Ereğlisi üretim merkezinden ayrılarak, Opet Sultanköy dolum tesisini ziyaret etti.

Halihazırda Yedi yüz elli bin metreküplük kapasitesi ile yatırımlarına devam eden ve gelecekte üç milyon metreküp kapasiteyi hedefleyen, dolayısı ile Avrupa nın en büyük depolama tesisi olmaya aday olan, Opet petrolcülük aş.nin Sultanköy depolama tesisini ziyaret eden Tekirdağ valisi Zübeyir Kemelek,i tesis kapısında tesisler müdürü, Fikret Yerbil ve Sultanköy tesis müdürü Yaşar Acaroğlu karşıladılar.

Depolama tesisi hakkında bilgi alan Tekirdağ Valisi Zübeyir Kemelek, beraberinde Marmara Ereğlisi kaymakamı İrfan Demiröz ve jandarma komutanı Yüzbaşı Mehmet Güleryüz olmak üzere bir süre yetkililer ile sohbet ettiler. Tekirdağ Valisi Zübeyir Kemelek, Daha sonra Tekirdağ a dönmek üzere Marmara Ereğlisi nden ayrıldı. Bilindiği üzere Trakya Elektrik ve Opet, kısa bir süre önce Marmara Ereğlisi jandarma komutanlığına, birer yeni otomobil hibe etmişlerdi.