info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.4551
Dolar Satış
:
32.5136
Euro Alış
:
34.6559
Euro Satış
:
34.7183
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Tekirdağ ve İlçelerindeki Son Asayiş Bilgileri (19.02.2017)

Tekirdağ Emniyeti Halkın Huzuru İçin Çalışıyor

U.M ŞUBE MÜDÜRLÜĞÜ

Birim :Uyuşturucu İle Mücadele Şube Müdürlüğü

Olay Tarihi :19.02.2017 günü saat:20:30 sıraları

Olay Adresi :Camiatik Mh. Malkara/TEKİRDAĞ

Olay Adı :UYUŞTURUCU VEYA UYARICI MADDE İMAL VEYA TİCARETİ YAPMAK

Şüpheli :S.A.-S.O.-T.M.-T.G.-S.B.

Olayın Özeti :Belirtilen adreste uygulama yapan görevlilerimizin kontrol amaçlı durdurdukları araç içerisindeki şüphelilerden 5 fişek uyuşturucu madde ele geçirilmiştir. Şahıslar yakalanmış, S.A. ve S.O. isimli şüpheliler gözaltına alınarak soruşturmaya başlanmıştır.

 

Birim : U.M Şube Müdürlüğü

Olay Tarihi : 20.02.2017 günü - Saat:09.45 sıraları

Olay Adresi : Aydoğdu Mah. Süleymanpaşa/Tekirdağ

Olay Adı : KULLANMAK İÇİN UYUŞTURUCU MADDE SATIN ALMAK-BULUNDURMAK

Şüpheli : R.P.

Olay Özeti :Olay yeri adreste durumundan şüphelenilerek durdurulan R.P. isimli şahsın üzerinden 1 fişek esrar uyuşturucu maddesi ele geçirilmiş ve madde muhafaza altına alınmıştır. Müracaat Savcısının talimatlarına istinaden, şahıs şüpheli ifadesinin ardından serbest bırakılmıştır. Soruşturma devam etmektedir.

 

Birim :Uyuşturucu İle Mücadele Şube Müdürlüğü

Olay Tarihi :20.02.2017 günü saat:18:00 sıraları

Olay Adresi :Camiatik Mah. Malkara/TEKİRDAĞ

Olay Adı :KULLANMAK İÇİN UYUŞTURUCU VEYA UYARICI SATIN ALMAK, KABUL ETMEK VEYA BULUNDURMAK Şüpheli :E.A.

Olayın Özeti :20.02.2017 günü saat:18.00 sıralarında belirtilen adreste uygulama yapan görevlilerimizin kontrol amaçlı durdurdukları araç içerisindeki şahsın üzerinden 2 fişek bonzai uyuşturucu maddesi ele geçirilmiştir. Uyuşturucu madde muhafaza altına alınmış, soruşturmaya başlanmıştır.

 

SSM ŞUBE MÜDÜRLÜĞÜ

Birim :SSM Şube Müdürlüğü

Olay Tarihi :28/04/2016

Olay Adresi :Çerkezköy/Tekirdağ

Olay Adı :BİLİŞİM SİSTEMİNE GİRME

Müşteki :S.Ö. Şüpheli :R.Y.

Olay Özeti :Müşteki, sosyal paylaşım sitesi facebook üzerinden kişi ya da kişiler tarafından dolandırıldığını beyan ederek şikâyetçi olmuştur. Konu ile ilgili görevlilerimiz tarafından yapılan çalışmalar sonucu olayı gerçekleştiren şahsın R.Y. olduğu tespit edilmiştir. Soruşturma devam etmektedir.

 

ASAYİŞ ŞUBE MÜDÜRLÜĞÜ

Birim :Çocuk Şube Müdürlüğü

Olay Tarihi :16.02.2017 Saat: 17.30

Olay Adresi :Aydoğdu Mah.

Olay Adı :AÇIKTAN HIRSIZLIK

Müşteki :H.E. SSÇ :S.A.

Olay Özeti :Müşteki; 16.02.2017 günüSaat: 17.30 sıralarında bir şahsın kullanmış olduğu Samsung marka cep telefonunu montunun sağ cebinden alarak Aydoğdu Mahallesine doğru kaçtığını, şahsın arkasından kovaladığını ancak yakalayamadığını, davacı ve şikâyetçi olduğunu beyan etmiştir. SSÇ. Görevlilerimizce 20.02.2017 günü yakalanmış, gözaltına alınan SSÇ. Sevk edildiği adli makamlarca serbest bırakılmıştır.

 

ÇORLU İLÇE EMNİYET MÜDÜRLÜĞÜ

Birim :Çorlu K.O.M Grup Amirliği

Olay Tarihi :16/02/2017 günü Saat:18.00

Olay Adresi :Çorlu/TEKİRDAĞ

Olay Adı :PARADA SAHTECİLİK, NİTELİKLİ DOLANDIRICILIK

Şüpheli :E.G.-S.K.-N.K.-Ü.B.-S.B.-Ş.Y.-B.A.-M.Ç.-C.E.

Olayın Özeti :16/02/2017 tarihinde bir banka şubesi tarafından E.G. ve N.K. isimli şahısların bankanın ATM’sine sahte para yatırarak sahte olmayan paraları çektiklerinin tespit edildiği bildirilmiş, şüpheli şahısların organize suç örgütü kapsamında sahte para ürettikleri ve bu paraları bankaların bankamatiklerine yatırmaları sonrasında sahte olmayan paraları çektikleri tespit edilmiştir. Şüpheli şahısların ikamet ve işyerlerinde yapılan aramada; Ü.B. isimli şahsın üst aramasından 7700 TL sahte para, B.A. isimli şahsın ikamet ve üzerinde yapılan aramada 25.200 TL sahte para, M.Ç. isimli şahsın işyerinden 410 Euro, 100 Amerikan Doları, çeşitli belge ve dokümanlar, şahıslara ait bankamatik kartları, senetler, tapu ve not kâğıtları, adi sözleşmeler ile iki adet para sayma makinası ele geçirilmiştir. Şüpheliler gözaltına alınmış, işlemlerinin ardından adli makamlara sevk edilecektir.

 

SARAY İLÇE EMNİYET MÜDÜRLÜĞÜ

Birim :Yenimahalle Polis Merkezi Amirliği

Olay Tarihi :20.02.2017 09:00

Olay Adresi :Çerkezköy/Tekirdağ

Olay Adı :YAĞMA ( GASP ) - KİŞİYİ HÜRRİYETİNDEN YOKSUN KILMA

Müşteki :N.Ç.

Şüpheli :A.K.A.-A.A.-C.A.-E.D.

Olay Özeti :Müşteki, daha önceden tanıdığı şüpheli A.K.A. isimli şahıs ile birlikte İstanbul Selimpaşa ilçesinden Çerkezköy ilçesine dükkân ve arsa bakmak için geldiğini, Çerkezköy ilçesi Pazaryeri yakınında bulunan dükkâna bakmak için içeri girdiklerini, A.K.A. ve dükkân içerisinde bulunan diğer üç şahıs tarafından dükkânın bodrum katında elini, ayağını bağlayıp ağzını kapattıklarını, kendilerine polis ve gizli devlet görevlileri süsü verdiklerini, banka kartlarını aldıklarını, hesabında bulunan 35 bin Euro ve 18 bin 500 Amerikan Dolarını Saray' da bulunan bir bankadan çekmek için bu ilçeye getirdiklerini beyan etmiştir. Müşteki olay yerinde araçtan indikten sonra görevlilerimizi görüp onlara doğru koşarak yardım istemiş, şüpheli A.K.A. ve A.A. isimli şahıslar yakalanmış, daha sonra yapılan araştırma neticesinde kimlikleri tespit edilen diğer şüpheliler E.D. ve C.A. isimli şahıslar görevlilerimiz tarafından Çerkezköy ilçesi Kızılpınar mahallesinde yakalanmışlardır. Cumhuriyet Savcının talimatı ile şüpheliler gözaltına alınarak mevcutlu olarak 21.02.2017 sevk edilecektir. Soruşturma devam etmektedir.

 

U.M ŞUBE MÜDÜRLÜĞÜ

Birim : UM Şube Müdürlüğü

Olay Tarihi : 21.02.2017 günü - Saat:14.00 sıraları

Olay Adresi : Aydoğdu Mah. Süleymanpaşa/Tekirdağ

Olay Adı : KULLANMAK İÇİN UYUŞTURUCU MADDE SATIN ALMAK-BULUNDURMAK

Şüpheli : Ö.A.

Olay Özeti :21.02.2017 günü saat:14.00 sıralarında görevlilerimizce belirtilen adreste durumundan şüphelenilerek durdurulan Ö.A. isimli şahsın üzerinden 1 fişek bonzai uyuşturucu maddesi ele geçirilmiştir. Şahıs yakalanmış ve madde muhafaza altına alınmıştır. Soruşturma devam etmektedir.

 

ÇORLU İLÇE EMNİYET MÜDÜRLÜĞÜ

Birim : Asayiş Büro Amirliği

Olay Tarihi : 07.02.2017 günü saat:18.00

Olay Adresi : Hıdırağa Mah. Çorlu/Tekirdağ

Olay Adı : YAĞMA(GASP)

Şüpheli : H.Ü. Müşteki : H.S.

Olay Özeti : 07.02.2017 günü saat:18.00 sıralarında belirtilen adres üzerinde meydana gelen, müşteki H.S.’ın maruz kaldığı Yağma(Gasp) olayının şüphelisi H.Ü. 21.02.2017 günü saat:11.30 sıralarında Hıdırağa Mahallesinde yakalanmıştır. Cumhuriyet Savcısının talimatı ile gözaltına alınan şüpheli işlemlerinin ardından adli makamlara sevk edilecektir.

 

TEM ŞUBE MÜDÜRLÜĞÜ

Birim : Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü

Olayın Adı : FETÖ/PDY TERÖR ÖRGÜTÜ ÜYESİ OLMAK

Olay Adresi : 100. Yıl Mah.Süleymanpaşa/Tekirdağ

Olay Tarihi : 22.02.2017 07:00 Şüpheli : Z.G.-S.G.

Olay Özeti : FETÖ/PDY silahlı terör örgütünün ilimiz yapılanmasının deşifre edilmesine yönelik sürdürülen çalışmalar kapsamında, kendi aralarında haberleşmelerini sağlayan Bylock isimli program kullanıcısı oldukları tespit edilen şüphelilerin yakalanmasına yönelik 22.02.2017 günü ilimiz Süleymanpaşa ilçesinde gerçekleştirilen operasyonda adı geçen şahıslar yakalanarak gözaltına alınmıştır. Arama işlemleri neticesinde cep telefonu, sim kart, bilgisayar vb. dijital materyaller ele geçirilmiştir. Soruşturma devam etmektir.

 

ÇORLU İLÇE EMNİYET MÜDÜRLÜĞÜ

Birim : Çorlu K.O.M Grup Amirliği

Olay Tarihi : 21/02/2017 günü Saat:21.20

Olay Adresi : Çorlu/Tekirdağ

Olay Adı : GÖÇMEN KAÇAKÇILIĞI

Müşteki : W.A.-M.A.Y.-I.A.-A.R.

Şüpheli : D.D. Olayın Özeti : Belirtilen adreste görevlilerimiz tarafından yapılan uygulama sırasında durdurulan araçta yapılan aramada; yurda kaçak yollarla girdiği değerlendirilen pasaportları olmayan şüpheliler görülmüş, şahısların yanında; 1 adet 2 kişilik şişme bot, 2 adet kürek, 1 adet plastik pompa ve 700 TL. Para ele geçirilmiştir. Şüpheli yakalanarak gözaltına alınmış, soruşturmaya başlanılmıştır.

 

ÇERKEZKÖY İLÇE EMNİYET MÜDÜRLÜĞÜ

Birim : Gazi Polis Merkezi Amirliği

Olay Tarihi : 22.02.2017 18:00

Olay Adı : KULLANMAK İÇİN UYUŞTURUCU VEYA UYARICI MADDE SATIN ALMAK, KABUL ETMEK VEYA BULUNDURMAK

Olay Adresi : Gazi Mustafa Kemalpaşa Mah. Çerkezköy/Tekirdağ Şüpheli : Ö.B.

Olay Özeti : Şüpheliye ait belirtilen adreste bulunan ikamette yapılan aramada; cam kavanoz içerisinde 484 gr esrar uyuşturucu maddesi ele geçirilmiştir. Şüpheli yakalanmış, Cumhuriyet Savcısının talimatına istinaden ifadesi alındıktan sonra serbest bırakılmıştır. Soruşturma devam etmektedir.

 

ERGENE İLÇE EMNİYET MÜDÜRLÜĞÜ

Birim : Suç Önleme ve Soruşturma Büro Amirliği

Olay Tarihi : 22.02.2017 saat: 11:45

Olay Adresi : Sağlık Mah. Ergene/Tekirdağ

Olay Adı : İŞYERİNDEN HIRSIZLIK

Müşteki : M.A. Şüpheli : D.Z.

Olay Özeti : Müşteki; saat 11.45 sıralarında, erkek bir şahsın marketten alışveriş yaptığını, işyerinden almış olduğu ürünlerin parasını ödemeden marketten koşar adımlarla kaçtığını, şahıstan şikâyetçi olduğunu beyan etmiştir. İşyerine ait güvenlik kameraları ve çevrede yapılan incelemede, olayı gerçekleştiren şahsın D.Z. olduğu tespit edilmiş, şüpheli ikametinde yakalanarak gözaltına alınmıştır. Soruşturma devam etmektedir.

 

U.M ŞUBE MÜDÜRLÜĞÜ

Birim : U.M Şube Müdürlüğü

Olay Tarihi : 16.02.2016 günü saat 09.00 sıraları

Olay Adresi : Aydoğdu Mahallesi Süleymanpaşa /Tekirdağ

Olay Adı : UYUŞTURUCU MADDE TİCARETİ YAPMAK

Şüpheli : S.G. Olayın Özeti : İlimiz Süleymanpaşa İlçesinde uyuşturucu ve uyarıcı madde ticareti yapan sokak satıcılarına yönelik yapılan operasyonlarda; şüphelinin Aydoğdu Mahallesinde içici şahıslara uyuşturucu madde sattığı yönünde bilgiler elde edilmesinden sonra, yapılan yakalamada 4 fişek 0,9 gr bonzai uyuşturucu maddesi ele geçirilmiştir. 2 içici şahıs hakkında yasal işlem yapıldıktan sonra serbest bırakılmıştır. Soruşturma devam etmektedir. Birim :

 

U.M ŞUBE MÜDÜRLÜĞÜ 

Olay Tarihi : 16.02.2017 günü saat:09.00 sıraları

Olay Adresi : Aydoğdu Mahallesi Süleymanpaşa /Tekirdağ

Olay Adı : UYUŞTURUCU MADDE TİCARETİ YAPMAK

Şüpheli : T.K.

Olayın Özeti : İlimiz Süleymanpaşa İlçesinde uyuşturucu ve uyarıcı madde ticareti yapan sokak satıcılarına yönelik yapılan operasyonlarda; şüphelinin Aydoğdu Mahallesinde içici şahıslara uyuşturucu madde sattığı yönünde bilgiler elde edilmesinden sonra, yapılan yakalamada 3 fişek 0,6 gr bonzai uyuşturucu maddesi ele geçirilmiştir. Bir içici şahıs hakkında yasal işlem yapıldıktan sonra serbest bırakılmıştır. Soruşturma devam etmektedir.

 

Birim : U.M Şube Müdürlüğü

Olay Tarihi : 16.02.2017 günü saat 10.35 sıraları

Olay Adresi : Aydoğdu Mahallesi Süleymanpaşa /Tekirdağ

Olay Adı : UYUŞTURUCU MADDE TİCARETİ YAPMAK

Şüpheli : Ü.Ç.

Olayın Özeti: İlimiz Süleymanpaşa İlçesinde uyuşturucu ve uyarıcı madde ticareti yapan sokak satıcılarına yönelik yapılan operasyonlarda; şüphelinin Aydoğdu Mahallesinde içici şahıslara uyuşturucu madde sattığı yönünde bilgiler elde edilmesinden sonra, yapılan yakalamada 2 fişek 0,8 gr bonzai uyuşturucu maddesi ele geçirilmiştir. 2 içici şahıs hakkında yasal işlem yapıldıktan sonra serbest bırakılmıştır. Soruşturma devam etmektedir.

 

Birim : U.M Şube Müdürlüğü

Olay Tarihi : 16.02.2017 günü saat 09.00 sıraları

Olay Adresi : Aydoğdu Mahallesi Süleymanpaşa /Tekirdağ

Olay Adı : UYUŞTURUCU MADDE TİCARETİ YAPMAK

Şüpheli : H.Ö.

Olayın Özeti : İlimiz Süleymanpaşa İlçesinde uyuşturucu ve uyarıcı madde ticareti yapan sokak satıcılarına yönelik yapılan operasyonlarda; şüphelinin Aydoğdu Mahallesinde içici şahıslara uyuşturucu madde sattığı yönünde bilgiler elde edilmesinden sonra, yapılan yakalamada 4 fişek 0,6 gr bonzai uyuşturucu maddesi ele geçirilmiştir. Bir içici şahıs hakkında yasal işlem yapıldıktan sonra serbest bırakılmıştır. Soruşturma devam etmektedir.

 

Birim : U.M Şube Müdürlüğü

Olay Tarihi : 16.02.2017

Olay Adresi : İstiklal Mah. Şarköy/Tekirdağ

Olay Adı : UYUŞTURUCU MADDE KULLANMAK BULUNDURMAK KABUL ETMEK.

Şüpheli : M.O.

Olayın Özeti : 16.02.2017 günü 18:45’de olay yeri adreste görevlilerce şüphe üzerine durdurulan şahsın üzerinden 10 fişek 2.59 gr. sentetik cannobinoid uyuşturucu maddesi ile 0.55 gr. tütün ile karışık halde sentetik cannnobinoid uyuşturucu maddesi ele geçirilmiştir. Şüpheli yakalanmış, soruşturmaya başlanmıştır.

 

U.M ŞUBE MÜDÜRLÜĞÜ

Birim :Uyuşturucu İle Mücadele Şube Müdürlüğü

Olay Tarihi :19.02.2017 günü saat:20:30 sıraları

Olay Adresi :Camiatik Mh. Malkara/TEKİRDAĞ

Olay Adı :UYUŞTURUCU VEYA UYARICI MADDE İMAL VEYA TİCARETİ YAPMAK

Şüpheli :S.A.-S.O.-T.M.-T.G.-S.B.

Olayın Özeti :Belirtilen adreste uygulama yapan görevlilerimizin kontrol amaçlı durdurdukları araç içerisindeki şüphelilerden 5 fişek uyuşturucu madde ele geçirilmiştir. Şahıslar yakalanmış, S.A. ve S.O. isimli şüpheliler gözaltına alınarak soruşturmaya başlanmıştır.

 

Birim : U.M Şube Müdürlüğü

Olay Tarihi : 20.02.2017 günü - Saat:09.45 sıraları

Olay Adresi : Aydoğdu Mah. Süleymanpaşa/Tekirdağ

Olay Adı : KULLANMAK İÇİN UYUŞTURUCU MADDE SATIN ALMAK-BULUNDURMAK

Şüpheli : R.P.

Olay Özeti :Olay yeri adreste durumundan şüphelenilerek durdurulan R.P. isimli şahsın üzerinden 1 fişek esrar uyuşturucu maddesi ele geçirilmiş ve madde muhafaza altına alınmıştır. Müracaat Savcısının talimatlarına istinaden, şahıs şüpheli ifadesinin ardından serbest bırakılmıştır. Soruşturma devam etmektedir.

 

Birim :Uyuşturucu İle Mücadele Şube Müdürlüğü

Olay Tarihi :20.02.2017 günü saat:18:00 sıraları

Olay Adresi :Camiatik Mah. Malkara/TEKİRDAĞ

Olay Adı :KULLANMAK İÇİN UYUŞTURUCU VEYA UYARICI SATIN ALMAK, KABUL ETMEK VEYA BULUNDURMAK

Şüpheli :E.A.

Olayın Özeti :20.02.2017 günü saat:18.00 sıralarında belirtilen adreste uygulama yapan görevlilerimizin kontrol amaçlı durdurdukları araç içerisindeki şahsın üzerinden 2 fişek bonzai uyuşturucu maddesi ele geçirilmiştir. Uyuşturucu madde muhafaza altına alınmış, soruşturmaya başlanmıştır.

 

SSM ŞUBE MÜDÜRLÜĞÜ

Birim :SSM Şube Müdürlüğü

Olay Tarihi :28/04/2016

Olay Adresi :Çerkezköy/Tekirdağ

Olay Adı :BİLİŞİM SİSTEMİNE GİRME

Müşteki :S.Ö. Şüpheli :R.Y.

Olay Özeti :Müşteki, sosyal paylaşım sitesi facebook üzerinden kişi ya da kişiler tarafından dolandırıldığını beyan ederek şikâyetçi olmuştur. Konu ile ilgili görevlilerimiz tarafından yapılan çalışmalar sonucu olayı gerçekleştiren şahsın R.Y. olduğu tespit edilmiştir. Soruşturma devam etmektedir.

 

ASAYİŞ ŞUBE MÜDÜRLÜĞÜ

Birim :Çocuk Şube Müdürlüğü

Olay Tarihi :16.02.2017 Saat: 17.30

Olay Adresi :Aydoğdu Mah.

Olay Adı :AÇIKTAN HIRSIZLIK

Müşteki :H.E. SSÇ :S.A.

Olay Özeti :Müşteki; 16.02.2017 günü Saat: 17.30 sıralarında bir şahsın kullanmış olduğu Samsung marka cep telefonunu montunun sağ cebinden alarak Aydoğdu Mahallesine doğru kaçtığını, şahsın arkasından kovaladığını ancak yakalayamadığını, davacı ve şikâyetçi olduğunu beyan etmiştir. SSÇ. Görevlilerimizce 20.02.2017 günü yakalanmış, gözaltına alınan SSÇ. Sevk edildiği adli makamlarca serbest bırakılmıştır.

 

ÇORLU İLÇE EMNİYET MÜDÜRLÜĞÜ

Birim :Çorlu K.O.M Grup Amirliği

Olay Tarihi :16/02/2017 günü Saat:18.00

Olay Adresi :Çorlu/TEKİRDAĞ

Olay Adı :PARADA SAHTECİLİK, NİTELİKLİ DOLANDIRICILIK

Şüpheli :E.G.-S.K.-N.K.-Ü.B.-S.B.-Ş.Y.-B.A.-M.Ç.-C.E.

Olayın Özeti :16/02/2017 tarihinde bir banka şubesi tarafından E.G. ve N.K. isimli şahısların bankanın ATM’sine sahte para yatırarak sahte olmayan paraları çektiklerinin tespit edildiği bildirilmiş, şüpheli şahısların organize suç örgütü kapsamında sahte para ürettikleri ve bu paraları bankaların bankamatiklerine yatırmaları sonrasında sahte olmayan paraları çektikleri tespit edilmiştir. Şüpheli şahısların ikamet ve işyerlerinde yapılan aramada; Ü.B. isimli şahsın üst aramasından 7700 TL sahte para, B.A. isimli şahsın ikamet ve üzerinde yapılan aramada 25.200 TL sahte para, M.Ç. isimli şahsın işyerinden 410 Euro, 100 Amerikan Doları, çeşitli belge ve dokümanlar, şahıslara ait bankamatik kartları, senetler, tapu ve not kâğıtları, adi sözleşmeler ile iki adet para sayma makinası ele geçirilmiştir. Şüpheliler gözaltına alınmış, işlemlerinin ardından adli makamlara sevk edilecektir.

 

SARAY İLÇE EMNİYET MÜDÜRLÜĞÜ

Birim :Yenimahalle Polis Merkezi Amirliği

Olay Tarihi :20.02.2017 09:00

Olay Adresi :Çerkezköy/Tekirdağ

Olay Adı :YAĞMA ( GASP ) - KİŞİYİ HÜRRİYETİNDEN YOKSUN KILMA 

Müşteki :N.Ç.

Şüpheli :A.K.A.-A.A.-C.A.-E.D.

Olay Özeti :Müşteki, daha önceden tanıdığı şüpheli A.K.A. isimli şahıs ile birlikte İstanbul Selimpaşa ilçesinden Çerkezköy ilçesine dükkân ve arsa bakmak için geldiğini, Çerkezköy ilçesi Pazaryeri yakınında bulunan dükkâna bakmak için içeri girdiklerini, A.K.A. ve dükkân içerisinde bulunan diğer üç şahıs tarafından dükkânın bodrum katında elini, ayağını bağlayıp ağzını kapattıklarını, kendilerine polis ve gizli devlet görevlileri süsü verdiklerini, banka kartlarını aldıklarını, hesabında bulunan 35 bin Euro ve 18 bin 500 Amerikan Dolarını Saray' da bulunan bir bankadan çekmek için bu ilçeye getirdiklerini beyan etmiştir. Müşteki olay yerinde araçtan indikten sonra görevlilerimizi görüp onlara doğru koşarak yardım istemiş, şüpheli A.K.A. ve A.A. isimli şahıslar yakalanmış, daha sonra yapılan araştırma neticesinde kimlikleri tespit edilen diğer şüpheliler E.D. ve C.A. isimli şahıslar görevlilerimiz tarafından Çerkezköy ilçesi Kızılpınar mahallesinde yakalanmışlardır. Cumhuriyet Savcının talimatı ile şüpheliler gözaltına alınarak mevcutlu olarak 21.02.2017 sevk edilecektir. Soruşturma devam etmektedir.

 

U.M ŞUBE MÜDÜRLÜĞÜ

Birim : UM Şube Müdürlüğü

Olay Tarihi : 14.02.2017 günü saat:17.00 sıraları

Olay Adresi : Aydoğdu Mah. Süleymanpaşa/ Tekirdağ

Olay Adı : UYUŞTURUCU MADDE TİCARETİ YAPMAK

Şüpheli : F.M.-İ.E.

Olay özeti :14.02.2017 günü saat:15.45’de olay yeri adresteki metruk binada birkaç şahsın olduğu ve şahısların uyuşturucu madde kullandıkları şeklinde bilgi alınması üzerine görevlilerimiz adrese intikal etmiş, metruk bina içerisinde F.M ve İ.E isimli şahısların olduğu görülmüştür. İ.E’ ın üzerinden bir fişek bonzai uyuşturucu maddesi, F.M. isimli şahsın üzerinden 53 fişek bonzai uyuşturucu maddesi ele geçirilmiştir. Şüpheliler yakalanarak gözaltına alınmış, soruşturmaya başlanmıştır.

 

ÇERKEZKÖY İLÇE EMNİYET MÜDÜRLÜĞÜ

Birim : Asayiş Büro Amirliği

Olay Tarihi : 14.02.2017 günü saat:16.10

Olay Adresi : GMKP. Mah. Çerkezköy/Tekirdağ

Olay Adı :KULLANMAK İÇİN UYUŞTURUCU VEYA UYARICI MADDE SATIN ALMAK KABUL ETMEK VEYA BULUNDURMAK.

Şüpheli : Y.A.-B.K.

Olayın Özeti : 14.02.2017 günü saat:16.10 sıralarında olay yeri adreste şüphe üzerine durdurulan şahıslardan 0,76 gr. eroin uyuşturucu maddesi ile 1 fişek bonzai uyuşturucu maddesi ele geçirilmiştir. Şüpheliler yakalanmış soruşturmaya başlanmıştır.

 

ŞARKÖY İLÇE EMNİYET MÜDÜRLÜĞÜ

Birim : Çarşı Polis Merkezi

Olay Tarihi : 14/02/2017 günü saat:20.10 sıralarında

Olay Adresi : İstiklal Mah. Şarköy / Tekirdağ

Olay Adı : KASTEN YARALAMA-6136 SKM

Müşteki : İ.K.

Şüpheli : O.A.

Olay Özeti :14.02.2017 günü saat 20.00 sıralarında olay yeri adreste aralarında alacak verecek meselesi bulunan İ.K. ve O.A. isimli şahısların konuştuğu sırada kavga ettikleri, tartışma sonucunda şüpheli O.A un, müşteki İ.K’ a 2 el ateş ettiği, İ.K ın sağ kolundan yaralandığı anlaşılmıştır. Şüpheli olayda kullandığı Sıg Sauer marka tabanca ile yakalanmış, olay yerinde yapılan araştırmada 1 adet boş şarjör,5 adet mermi,1 adet boş kovan,1 adet mermi çekirdeği bulunarak muhafaza altına alınmıştır. Şüpheli gözaltına alınarak soruşturmaya başlanmıştır.

Kaynak : Murat Ürtekin