info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.4747
Dolar Satış
:
32.5332
Euro Alış
:
34.8231
Euro Satış
:
34.8859
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Tekirdağ’da Kaza: 1 Ölü, 1 Yaralı

Tekirdağ’ın Ergene ilçesinde, benzinliğe dönmek isteyen otomobille TIR’ın çarpıştığı kazada, otomobil sürücüsü Hasan Başaran olay yerinde hayatını kaybederken, araçta yolcu olarak bulunan Mümin Başaran ise yaralandı.

Kaza, Ergene ilçesi Vakıflar Mahallesi Saray yolu üzerinde meydana geldi. Hasan Başaran (58), yönetimindeki 59 YT 676 plakalı otomobil ile tarlada çalışma yapan iş makinesine yakıt almak için Saray yolu üzerinde bulunan benzinliğe dönmek istedi. Başaran, bu sırada karşı yönden gelen C- PXG-26 plakalı Moldova uyruklu sürücü Sergeyi Hambikov yönetimindeki TIR'a çarparak yol kenarına savruldu. Kazada otomobilde bulunan Başaran ile yanında bulunan Mümin Başaran (73) yaralandı. 
 
Kazanın ardından sağlık ekiplerinin olay yerinde yaptıkları ilk müdahalede Başaran’ın hayatını kaybettiği belirlendi. Yaralı Mümin Başaran ise ambulansla Çorlu Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Olay yerine gelen Başaran’ın yakınları ise gözyaşlarına hakim olamadı. Yapılan incelemenin ardından ceset otopsi yapılmak üzere Çorlu Devlet Hastanesi morguna kaldırılırken, TIR sürücüsü gözaltına alındı. Soruşturma sürüyor.