info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.4551
Dolar Satış
:
32.5136
Euro Alış
:
34.6559
Euro Satış
:
34.7183
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Tekirdağ’da Tarım Havzaları Destekleme Toplantısı Yapıldı

Tekirdağ Gıda, Tarım ve Hayvancılık İl Müdürlüğü’nce uygulanmakta olan, Türkiye Tarım Havzaları Üretim ve Destekleme Modeli kapsamında bölge ekolojisine uygun, ekonomik açıdan bölgeye katkı sağlayacak ürün deseni belirlenmesi amacıyla il düzeyinde alt havza çalışması toplantısı yapıldı.

Geniş katılım sağlanan toplantıya Tekirdağ Gıda, Tarım ve Hayvancılık İl Müdürlüğü temsilcileri, İlçe Müdürleri, İl ve İlçe Müdürlükleri teknik personeli, İl Özel İdaresi, Namık Kemal Üniversitesinden Akademisyenler, Tarım ve Kırsal Kalkınmayı Destekleme Kurumu, Trakya Kalkınma Ajansı, Tekirdağ Bağcılık Araştırma İstasyon Müdürlüğü, Ziraat Odası Temsilcileri, Sanayi ve Ticaret Odası Temsilcileri, Ticaret Borsası, Tarım Kredi Kooperatifi Temsilcileri, DSİ 11. Bölge Edirne, Trakya Tarımsal Araştırma Enstitüsü Müdürlüğü, Önder Çiftçi Derneği teknik personeli katıldı.
 
Tekirdağ Gıda, Tarım ve Hayvancılık Toplantı Salonunda, Bakanlık BÜGEM Teknik Personeli Mühendis Metin Kavak'ın moderatörlüğünü yapmış olduğu toplantı İl Müdür Yardımcısı Hüseyin Kantar'ın açılış konuşması ile başladı.
 
Toplantıda belirlenen ürünlerin ürün uzmanları ve akademisyenlerle Coğrafi Bilgi Sistemleri (CBS) formatında haritalarının çıkartılması işlemi yapıldı.