info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.4747
Dolar Satış
:
32.5332
Euro Alış
:
34.8231
Euro Satış
:
34.8859
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Tekirdağ’da Yılın Doktoru Sema Halhallı Oldu

Tekirdağ’a bağlı Hayrabolu Devlet Hastanesi Dahiliye Uzmanı Dr. Sema Halhallı göstermiş olduğu üstün gayret ve başarılı çalışmalarından dolayı Tekirdağ ilinde görev yapan doktorlar arasında yılın doktoru ödülünü almaya hak kazandı.

Hayrabolu Devlet Hastanesi Başhekimi Recep Yavaş yaptığı açıklamada, Dr Halhallı'nın 2013 Mart ayında göreve başladığı Hayrabolu Devlet Hastanesinde görev yaptığı süre boyunca göstermiş olduğu üstün gayret ve hastalarına sunduğu başarılı tedaviler sonucunda kısa zamanda yılın doktoru ödülünü almaya hak kazandığını belirtti.
 
Ödülünü Tekirdağ Ramada Otel’de düzenlenen törende Tekirdağ Kamu Hastaneler Birliği Genel Sekreteri Dr. Yakup Çağ’ın elinden alan Dr. Sema Halhallı yaptığı açıklamada, anlamlı ödülü almaktan dolayı yaşadığı mutluluğu hastane çalışanları ve değerli Hayrabolu halkı ile birlikte başardığına vurgu yaparak, "Görev yapmış olduğum yaklaşık bir yıl boyunca Hayrabolu halkına ve birbirinden değerli mesai arkadaşlarıma ve bu ödülü bana layık gören ilimizin değerli sağlık yöneticilerine teşekkürlerimi sunuyorum” dedi.