info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.4626
Dolar Satış
:
32.5211
Euro Alış
:
34.5266
Euro Satış
:
34.5888
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Tekirdağdan Sarıgül Geçti

Şişli belediye başkanı Mustafa Sarıgül,Şarköy’e giderken Tekirdağ’dan geçti.

100 kadar Türkiye Değişim hareketi partilinin karşılamak için sahil yolunda toplandı.Herkes,başta TDH il başkanı Ercan Aşer olmak üzere,Sarıgül’ün inip  orada kısa bir karşılama olmasını beklerken,Sarıgül’ün otobüsünün durmadan geçip gitmesi kendisini bekleyenlerde bir şaşkınlık yarattı.Hatta il başkanı ve yönetimi,ellerinde çiçeklerle beklerken kısa bir şok yaşadı ve son anda Sarıgül’ün otobüsüne alındılar.
 
 
Mustafa Sarıgül’ün teşkilat başkanı ve il başkanı Ercan aşer de,Sarıgül’ün siyasi kariyeri ile ilgili çarpıcı açıklamalarda bulundular.Teşkilat başkanı Mehmet Sezgin, Mustafa Sarıgül’ün Kılıçdaroğlu ile görüşmesi ve  İstanbul Büyükşehir belediye başkanlığı için, “ADAY OLMAYACAK  BAŞKAN OLACAK “derken, il başkanı da iddialı konuştu.
 
 
Ercan Aşer teşkilatların da  chp çatısı altında buluşup buluşmayacağı sorusuna, “Şu anda erken ama,önümüzdeki süreçte netleşecek ve siz basın mensuplarına gereken açıklamayı yapacağız. Biraz daha bekleyip görelim.Ama şunu söyleyebilirim,Türkiye’nin geleceğine Sarıgül ve ekibi damgasını vuracak.Biraz daha sabredersek bunu hep beraber göreceğiz.Biraz daha sabredelim.Biz bölücü ve ayrıştırıcı bir yapıda değiliz.Biz Türkiye’nin her kesimini bir arada birlik ve beraberlik içinde buluşturmak istiyoruz.
 
 
Bizim idealimiz,sadece sosyal demokrat değil tüm kesimi birleştirmektir.Dolayısıyla bunu çok kısa bir zamanda göreceğiz ve gereken açıklamaları yapacağız.BAŞBAKAN SARIGÜL” Dedi. Eski Tekirdağ vali yardımcısı,şimdi Bahçelievler belediye başkan aday adayı Abdullah Durukan Sarıgül’ü karşılayanlar arasındaydı.
Kaynak : Murat Ürtekin