info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.4747
Dolar Satış
:
32.5332
Euro Alış
:
34.8231
Euro Satış
:
34.8859
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Tekirdağspor 17 Futbolcuyla Resmi Sözleşme İmzaladı

Tekirdağspor 17 Futbolcuyla Resmi Sözleşme İmzaladı

2012-2013 Sezonunda Bölgesel Amatör Lig’de mücadele edecek olan Tekirdağspor, 7 tanesi iç transfer olmak üzere toplam 17 futbolcuyla sözleşme imzaladı.

Tekirdağ Spor kulübü transfer komitesinin 2012 – 2013 sezonunda BAL liginde mücadele edecek kadrosunda yer alacak 17 sporcunun bu gün kulüp sosyal tesislerinde basına tanıtımı ve sözleşme imza töreni düzenlendi.

Yeni transfer edilen sporcular ile geçtiğimiz yıl Tekirdağ spor şampiyon kadrosunda başarılı maçlar çıkaran futbolcular ile tekrar anlaşarak imza attılar. Kulüp başkanı Gürsel Erbap ,Başkan yardımcısı Eyüp Yiğiter, Genel kaptan Tufan Yıldırım , Kulüp Muhasip Ünal Günay, yönetim kurulu üyesi Kadir Atıcılar, yapılan imza törenine katıldılar.

Tekirdağ Spor kulübü başkanı Gürsel Erbap yapmış olduğu konuşmasında ; Bu sezon Yeni bir Teknik Heyetle yolumuza devam edeceğiz. Hatırlatmak gerekirse Teknik Kadromuz : Teknik Sorumlu Mehmet Ali ÇINAR, Antrenör Ali POSTACI, Kaleci Antrenörü Refah KAYALARLI, Alt Yapı Antrenörleri Okan Abbas AYDIN ve Abdullah EROĞLU’ dan oluşmaktadır. Burada A Takıma verdiğimiz önemin aynısını Alt yapıya da verdiğimiz için ikinci bir antrenör görevlendirdik.

Bütün bunları yaparken ve aşağıda da belirteceğimiz yeni kadrolarımızı belirlediğimiz zaman zarfında bizden desteğini esirgemeyen, sağladığı sponsorlukla güç veren Doruk Marmara Un Sanayi A.Ş. ve Tekirdağ Belediyesi Başkanlığı’na huzurlarınızda teşekkür ediyoruz.

Bu gün sizlere tanıtacağımız ve sözleşmelerini imzalatacağımız sporcularımız; Geçen dönem görev yapan Teknik kadromuzun kendi sporcularımız hakkında vermiş oldukları rapor, diğer takımların müsabakalarında izledikleri müsabakalar sonrası verdikleri rapor ve Yeni Teknik Kadromuzun titiz çalışma ve değerlendirmesi neticesinde tamamen Teknik heyetin önerisi ve Transfer Komitesi üyelerimizin titiz çalışması neticesinde kulübümüze kazandırdığımız arkadaşlarımızdır.

Şu an itibariyle anlaştığımız sporcu sayısı 18 dir. Bu sporcularımızdan Mustafa Zihni, Celil Sağır, Burçak Danış tatilde oldukları için gelemediler. Bu arkadaşlarımızla önümüzdeki günlerde sözleşme imzalayacağız. Transferlerimiz bitmedi Teknik heyetimiz araştırmalarına devam ediyor, daha 4 tane kaliteli oyuncu alacağız. Altyapıdan alacağımız 4 sporcu ile toplam 26 sporcumuz olacak. Böylelikle Teknik Heyetimizin her mevkiye iki adet birbirinden kaliteli sporcu talebini de karşılamış olacağız.

Teknik Kadromuzla yapılan planlama doğrultusunda Takımımız 23 Ağustos 2012 günü idmanlara başlayacak. Bir haftalık idman sonrasında ikinci etap çalışmaları için Bolu’ ya Kampa gidecek. 12 günlük kamp süresince çeşitli hazırlık maçları yapacağız.

Namık Kemal Stadyumunun Bakım , Onarım ve Çimlerinin yenilenmesi için Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğüne 200 bin TL ödenek geldiği, Umarız Ekim ayına kadar yetişir. Bu çalışmaların takipçisi olacağız. Dedi.

Başkan Gürsel Erbap ın konuşmasından sonra başkan yardımcısı Eyüp Yiğiter , Genel kaptan Tufan Yıldırım ve Kadir Atıcılar, sporculara Tekirdağ Spor ailesine katılmalarından dolayı kutlayarak başarılar dilediler.

Sporcuların kendilerine bu kadar önem verilerek büyük bir camia olan Tekirdağ Spor için de olmalarından dolayı çok mutlu olduklarını başarılı olmak için çok çalışarak özlenen 3. Lig’e şampiyon olarak terfi etmek için ellerinden geleni yapacaklarını ayrı ayrı belirttiler.

Çok heyecanlı oldukları gözlerinden okunan futbolcular, bu camia büyük bir camia artık bu camia içinde bizde elimizden geleni yapacağız diye açıklama yaptılar.