info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.5096
Dolar Satış
:
32.5682
Euro Alış
:
34.6254
Euro Satış
:
34.6878
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Tekirdağspor un 89. Olağan Genel Kurulu Yapıldı

Tekirdağspor bu gün Tekirdağ Belediyesi Gençlik merkezi konferans salonunda üyelerin katılımıyla, 89. olağan Genel kurulu yapıldı. Genel kurul öncesi kokteyl ve sohbet ile başlayan kongre hazırlanan 2 adet Tekirdağspor marşının dinlenmesi sonrası katılımcılar sohbet ettiler.

 

Tekirdağspor bu gün Tekirdağ Belediyesi Gençlik merkezi konferans salonunda üyelerin katılımıyla, 89. olağan Genel kurulu yapıldı.
Genel kurul öncesi kokteyl ve sohbet ile başlayan kongre hazırlanan 2 adet Tekirdağspor marşının dinlenmesi sonrası katılımcılar sohbet ettiler.
Bu sene büyük başarı sağlayarak süper amatör ligde şampiyon olan daha sonra BAL ligine terfi baraj maçını da kazanan Tekirdağ Spor un başarısında büyük pay sahibi yönetim kurulu ,taraftar temsilcileri bir araya geldiler.
Kongre divana Belediye Başkanı Op. Dr. Adem Dalgıç , Tic. Borsası Meclis başkanı Bahattin Atıcılar, Sigortacı Cenk Utku ve Hüseyin Gençdal yönetim kurulu adına Belediye başk. Yrd. Eyüp Yiğiter tarafından teklif edildiler. Yapılan oylama ile divanda görevlendirilmek üzere teklif edilen isimler oy birliği ile seçildiler.
Gündem gereği saygı duruşu İstiklal marşı ardından  faaliyet raporunu kulüp başkanı Gürsel Erbap geniş açıklamalarla sundu.  Mali raporu da yine yönetim kurulu üyesi Ünal Günay kongre üyelerine ayrıntılarıyla birlikte rakamları sundu. Kongre de göreve gelen eski yönetimin 30 mayıs 2012 tarihine kadarki yapmış olduğu 979.344.72 TL gider buna karşılık , gelirlerinde giderleri karşıladığı görüldü. Büyçe nin gerçekleşmiş olması genel kurulca kabul edildi. Tahmini bütçenin 1,300,000 TL olarak okundu ve kabul edildi.  Divana verilen bir önerge ile önümüzdeki dönemde Tekirdağ Spor vakfı çalışmaları için yönetim kuruluna yetki verilmesi oylanarak kabul edildi.
Seçimler maddesinde verilen önergede eski yönetimin aynen devamına oy birliğiyle karar verildi.
Kongreye Vali Yrd. Mustafa Masatlı, Beld. Başk Op. Dr. Adem Dalgıç,Başkan Yrd. Mehmet Özen, Gençlik Spor İl Müd. Ali Osman Tatlısu, A.S.K.F başkanı Mehmet Kaya , Ak parti İl Başkanı Ahmet Kambur, CHP İl Başkanı Recep Palabıyık, MHP İl Başkanı Enes Kaplan, Tic. Borsası Başk. Osman Sarı, yönetim Kurulu Üyeleri Gürsel Erbap,Reşat Koşar, Kadir Atıcılar, Tufan Yıldırım, Refik Akçakaya, Kent konseyi Başk. Levent Gündoğdu, Vali Yard. Mustafa Masatlı, Ünal Günay, Ak Parti Başk Yard. Şener Çelikayar, Özkan Taşkıner, Ramazan Arıkök, Eski Tekirdağ Sporlu Futbolcular Ziver Kızıldağlı, Fahrettin İyen, Vecdi Yanlızoğlu, Tekirdağspor taraftar gurubu, Tekirdağ BJK taraftar derneği başkanı Atakan Tuncel ve çok sayıda davetli katıldı.
 
 
Yönetim kurulu asil üyelikleri:
Gürsel Erbap
Eyüp Yiğiter
Ünal ünay
Reşat Koşar
Refik Akçakaya
İ.Derya Kaptanoğlu
Kadir Atıcılar
Tufan Yıldırım
E. Benan Utku
Denetleme kurulu Asil Üyeler:
Ramazan Arıkök
Levent Gündoğdu
Bülent Kayın
A.S.K.F Asil Delegeleri :
Gürsel Erbap
Kadir Atıcılar
Tufan Yıldırım